Kiitos paljon taas kerran kivoista kommenteista :) Tuolien entistäminen onnistui kyllä omastakin mielestä kivasti ja mukava jos muut on samaa mieltä :) Nuo ennen ja jälkeen kuvat on hauskoja kun niissä näkee erityisen hyvin sen muutoksen.

Meillä on paljon vanhoja huonekaluja ja joitain on entistetty enemmän ja toisia vain mäntysuopapesulla. Vähän kuluneetkin huonekalut on mun mielestä ihan hauskoja omalla tavallaan, niissä näkyy ajan patina kivasti. No, on meillä myös muutama 'Ikea' :O)

Mutta tänään olisi tarkoitus esitellä muutama neulottu juttu. Ekana pipo. Tässä siis on  mun panos Pipoviikkoihin eli Musta Pipo.

Lankaa meni noin 110 g Novitan Nallea, puikkojen numero ehkä 3, ehkä ei. Neulos oli 3 o 2 n joustinta, ihan peruspipo, sellainen minkä minäkin osaan tehdä. Mustaa lankaa on tylsä neuloa, varsinkaan jos ei ole kunnollista valoa. Ja päivänvalossa pipossa näkyi kaikki kissankarvat mitkä lanka oli sohvalta mukaansa napannut!

Ennen pipon neulomista meillä käytiin kotona seuraavanlainen keskustelu:

  • Neuloisinko seuraavaksi jotain sulle? Mitä haluaisit?
  • Tee vaikka pipo.
  • Minkälainen pipo? Kirjoneuletta? Palmikoita? Minkä värinen?
  • Ei mitään kirjavaa. Musta olis kiva väri.
  • Pitäiskö kerrankin tehdä jonkun muun värinen kuin musta?
  • No harmaa sitten.

Tämän jälkeen kävin ilmoittamassa itseni Pipoviikoille ja neuloin kuitenkin Mustan Pipon.

Olen saanut tehtyä valmiiksi myös kaksi pupua. Näitä samaisia pupuja on loikkinut monissa muissakin blogeissa, täällä kuitenkin ensimmäistä kertaa. Eli neuloin Ullan ohjeen mukaiset Legs-puput. Tässäkin kuvat ennen ja jälkeen :)

Ei kovin kauniita pupuja ennen koneeseen menoa, mutta hauskoja myttyjä pesun jälkeen. Puput on neulottu Novita Huopasesta, puikot no 8, lankaa meni kahteen pupuun ja täytteeseen 70 g. Kirjontaan käytin metrin verran Vuorelman ryijylankaa. Puput pesin 60 asteessa pyyhkeiden kanssa.

Melkoisia veijareita! Nämä oli niin nopeat tehdä, että teen varmasti toistekin. Näistä toinen meni Jaakon 2-vuotislahjapakettiin ja toinen jäi meille asumaan.

Näiden lisäksi kävin tänään lankaostoksilla. Se ei ehkä ollut viisasta, mutta tehty mikä tehty! Ja täytyyhän mun tehdä itsellekin Musta Pipo :)