Tänään oli aamun ja puolet päivästä sellaiset säryt taas vaihteeksi,  ettei mitään isompaa voinut, jaksanut, pystynyt, viitsinyt tehdä. Ei ommella eikä neuloa saati virkata. Siispä siivosin papereita.

Meidän läppäri sijaitsee kaapissa (nyt kun langaton taas toimii, eikä tarvi könöttää tuvan sohvalla selkä kipeänä) ja se on siitä hyvä kun kaikki tähän lähistölle kertyvä paperi ja tavara jää kätevästi ovien taakse piiloon kun konetta ei käytetä. Huonoa on se, että juuri tuosta syystä sitä sotkua kertyy aika paljon. Tänään siis siivosin kaapin ja samalla myös puutarhamapin loppuun sekä aloitin siistimään puutarhapäiväkirjaa. Syksyllä kirjoittelin mappien siivousurakasta ja nyt tuli yksi mappi siivottua. Jäljellä on enää ne hankalimmat eli ruokaohjeet, käsityömapit ja pari valokuvakansiota. Niitä en nyt halua edes ajatella.

Kaapin siivouksen lomassa innostuin hiukan askartelemaan. Mulla on käyttämättömät postimerkit olleet tähän asti kirjekuoressa, joka oli jo aika huonossa kuosissa, joten tein postimerkeille pienen säilytysrasian. Tai siis pahvirasia oli jo valmiina, mutta päällystin kannen.

Kannessa on käytetty Tiimarin koristepapereita, kakkupaperia, pitsinauhaa, kangasruusu, SAY:ltä saaduista askartelutarvikkeista kuvioita sekä kimalletta vai mitä hilettä se nyt on. Ja sitä on sitten joka puolella. Joku valmis kimalleliima olisi ollut parempi, mutta kun sitä ei tähän hätään ollut niin tein noin ja kärsin.

Iltapäivällä kun pystyin jo kävelemään mies käytti mua pikaisesti ostoksilla. Mitään ihmeitä ei löytynyt, mutta harmaata Aino-lankaa sitten pienen metsästyksen jälkeen se yksi puuttuva kerä. Huomenna värjätään taas.

Ja iloinen yllätys tuli postin mukana. Siis tiedossa ollut yllätys. Omituisten Ompelijoiden Kerhon joulukuun tekeleenä oli patalappu ja se oli vaihtari, joten sain omani tänään Paperi40:ltä, jolle lähetin oman lappuni -  kuva tässä.

Tähän on käytetty puuvillakangasta, täytteenä vanua ja koristeet perintöpitsejä ja nappi.

Olen tosi hyvällä mielellä kun tuli siivottua tämä kaappi ja puutarhamappi. Huomenna varmaan jatkan puutarha-aiheella kun selvittelen mun pihapiirrustuksia ja vanhoja päiväkirjoja. Olen tehnyt puutarhalle oman blogin Puutarhan vuosi. Siellä ei ole vielä mitään ihmeellistä. Parit pohdinnat, ei yhtään kuvaa. Joitain linkkejä olen vain laitellut. Ei meidän puutarhassa tällä hetkellä tapahdukaan mitään kun mä en sinne pääse. Eikä normaalistikaan tammikuussa :) Sellainen ajatus mulla on kyllä ollut, että jos kahden viikon päästä, kun saan kipsin pois jalasta, ei ole vielä lunta niin aion mennä haravoimaan syksyllä maahan jääneet tammen- ja vaahteranlehdet. Nyt sataa vettä eli voi hyvin olla, että pääsen vielä näin tammikuussa haravan varteen :D