Mulla oli tänä aamuna rintalihakset niin kipeänä, etten kärsinyt yskiä, kääntyä, pukea enkä mitään. Taisi tulla siitä eilisestä tapettien seinältä raapimisesta. Vaan hyvä paikka tuo rinnan seutu on kiinteyttää - ei ehkä tarvitse sitten joskus mennä minkäänlaisiin kohotusleikkauksiin kun repii ahkerasti tapetteja seiniltä :O) Tapettien poistamista jatkoin myös tänään ja se sujui jo vähän helpommin kuin eilen. Tai sitten oli ne tapetit huonommin kiinni seinässä.

Töissä jatkui tänään vielä helppo aloitus. Tai kyllä sitä töitäkin tuli tehtyä, mutta aika paljon sai 'seurustella' työkavereiden kanssa - kertoa kuulumisia ja kuulla kuulumisia. On kyllä ollut oikein ihanaa nähdä taas ne kaikki kivat tyypit. Ja niitä on meillä töissä paljon :O) Se on kai minulta jäänyt tässä kertomatta, että mitä teen työkseni. Olen siis ihan tavallinen toimistosihteeri. Tai en kai niin tavallinen, mutta työ on tavallista. Tai ei kai sekään ihan niin tavallista ole, mutta joka tapauksessa. Sitä teen. Niin ne ainakin jotkut väittävät. Ja siitä minulle palkka maksetaan :O)

Käsitöitäkin olen ihan pikkuisen ehtinyt tehdä. Tai aika paljonkin. Aloitin kämmekkäiden neulomista viime viikolla ja nyt on sitten tänään kahdet valmistuneet. Malliltaan ja ohjeeltaan kummatkin ovat samat Ullan Rinsessa-kämmekkäät 50:llä silmukalla.

IMG_3546.jpg

Lankana Novita Nalle Color, puikot no 3. Lankaa kului 30 g.

Tätä Nalle-lankaa on mielestäni kiva neuloa, koska väri vaihtuu koko ajan ja jännitys ja kiinnostus pysyy hyvin. Ja muutenkin väri on jotenkin raikas ja reipas. Nämä kämmekkäät menevät lahjaksi.

IMG_3558.jpg

Lankana Vuorelman Satakieli, puikot no 3. Lankaa kului 30 g.

Käytin näissä kolmea eri väriä, epämääräisillä raidoilla. Syy raitoihin oli, etten osannut päättää millä noista väreistä neuloisin :) Raidallisistakin tuli ihan hauskat. Nämä vien töihin, sillä sormia palelee siellä usein ja näiden kanssa pystyn kyllä käyttämään konetta. Minulla on nivelreuman lisäksi (ja luultavasti juuri siitä syystä) riesana myös Raynaudin oireyhtymä. Se tarkoittaa sitä, että sormet menevät joskus ihan tunnottomiksi ja valkoisiksi. Tätä kestää noin tunnin verran. Hassuinta tässä on, että kotona en muista ikinä näin käyneen, mutta töissä usein ja etenkin ruokkiksen jälkeen. Nyt saan kädet lämpimään, ehkä sormienkin väri pysyy normaalina :)

IMG_3548.jpg

Kämmekkäitä oli tosi kiva ja nopea neuloa. Mallineule oli helppo ja jäi mieleen kertalukemisella. Ja kävi näköjään niin, että tein kahdet samalla mallilla, mitä ei yleensä ikinä tapahdu! Tämä neulepinta on kyllä niin hauskaa, että varmaan tulen käyttämään myöhemminkin. Saattaa olla, että vastoin tapojani teen näitä kämmekkäitä vielä lisää.

Kämmekkäistä ehtii grammat Lankahamstereihin. Olen kai vähän hassu, sillä yksi pieni hamsterijuttu olisi vielä mielessä tehdä. Tänään sitä tuskin jaksan aloittaa, mutta huominen päivä olisi vielä aikaa :O) Ehtiikö vaiko eikö, en tiedä.

IMG_3555.jpg

Näiden kämmekkäiden takia myöhästyin aamulla bussista kun katsoin, että mulla on vielä kymmenen minuuttia aikaa ennen kuin tarvitsee lähteä ja aloitin tekemään peukaloa. Ja kun mallikerta oli saatava aina loppuun niin kiirehän siinä sitten tuli ja myöhästyminen. Heh. Seuraavan bussin piti lähteä vasta puolen tunnin päästä, mutta sieltä tuli joku ihan outo auto välissä johon pääsin kyytiin ja ehdin töihin melkein siihen aikaan kuin olin ajatellutkin.