Tänään tapahtui: netissä hengailu, syöminen, lukeminen, kissojen ruokkiminen ja silittäminen, tuolin istuinosan päällystäminen ja neuleen aloittaminen. Vähän tylsää, mutta oli kivulias päivä eikä pystynyt niihin suuriin suunnitelmiin mitä tälle päivälle oli :) 

Vaihdoin yhteen pikkutuoliin uuden istuinosan päällisen. En ymmärrä miten olenkin siihen laittanut joskus tuollaisen kamalan kankaan. Tai tuo kamala on vähän väärä sana, kangas on ihan hauskaa, mutta ei se tuohon oikein sovi.

IMG_3053.jpg

Uusi päällys on valkoista puuvillaa, sellaista kuosiinkudottua kukallista vai miten sitä nyt oikein nimitetään. Tuolilla istuvan pupun olen saanut Kanadan-serkulta tuliaisiksi. Nämä kuvat on mun työhuoneesta, jossa on ankea harmaaksi maalattu levylattia. Remontti sielläkin on joskus edessä.

IMG_3056.jpg

Vielä lähikuva kankaasta.

IMG_3055.jpg 

Laitan tähän vielä yhden toisen huonekalun muodonmuutoksen kuvat. Mies teki tämän jo pari viikkoa sitten, mutta parempi myöhään jne. Ja eihän tässä nyt oikein ole mitään muutakaan kerrottavaa :O)

Televisiokaappi on ostettu liikkeestä nimeltä Jysk (miten tuokin nyt oikein taipuu?) joskus pari vuotta sitten. Kaappi on mäntyä ja ainoastaan petsattu, ei mitään lakkaa tai vahaa tai muutakaan käsittelyä. Ihan kiva kaappi, mutta ollaan jo kauan mietitty, että jotain sille pitäisi tehdä. Tästä ennen-kuvasta nyt sitten puuttuu tietenkin kaikki se rekvisiitta mitä kaapin päällä oli ja jälkeen-kuvassa ne on, mutta väriero on kuitenkin se ainut muutos.

IMG_2714.jpg

Kimmo maalasi kaapin tavallisella maalarinvalkoisella kahteen kertaan ja nyt se sopii paremmin meille. Mietittiin, että josko sitä hiukan hioisi vielä kuluneen näköiseksi, mutta pidetään se asia vielä suunnittelupuolella.

IMG_2952.jpg

Tavallisella maalilla saa melkoista muutosta aikaan!

Iltapäivällä aloitin uuden neuleen ja nyt on vuorossa pitkä tai sellainen pepun yli ylettyvä neuletakki. Tuntuu ihan hurjalta aloittaa noin isoa työtä. Se on Novita 4/2006 lehden malli - enkä tietenkään muista nyt mallin numeroa. Joka tapauksessa ohje oli Isoveli-langalle ja kun Isoveljeä ei valmisteta ruskeana (olisin halunnut ruskean takin) ja Isoveljen harmaa on melko tummaa (ruskeassa tumma ei olisi haitannut) niin teen nyt sitten sitä kaksinkertaisella vaaleanharmaalla Nallella. Saa nähdä mitä tulee. Tällä kertaa olen tehnyt kunnollisen mallitilkun ja mitannut ja laskenut mielestäni huolellisesti. Siltikin pelottaa. Ja sitä mietin myös koko ajan, että riittääköhän mulla lanka. Nallea saa onneksi kaupasta lisää :) Hienoa olisi jos saisin tuon valmiiksi tässä helmikuussa ja voisin ilmoittaa sen Lankahamstereihin, mutta enpä oikein usko niin nopeaan valmistumiseen. Niin ja jos se lanka ei riitä, niin eihän sitä tässä kuussa saa edes ostaa.