Tänään ei vieläkään ole luvassa kuvia huovutuksista. Siellä ne vielä kuivuvat pesuhuoneessa. Tai en tiedä, vaikka olisivat jo kuivia, en ole käynyt katsomassa. Niitä on kuitenkin vielä höyrytettävä ja vaikka mitä, joten tässä sitten jotain muuta tänään. Eli pääsiäiskoriste.

Kranssiin alun perin ostetut pääsiäismunat olivat väärän värisiä  ja liian isojakin, joten tänään kävin hakemassa tavallisia paperimassamunia, jotka maalasin. Kuvassa munat kuivumassa.

IMG_4179.jpg

Kranssia on muokattu ja muunneltu matkan varrella aika paljon ennen kuin olin tyytyväinen. Tämä on nyt paras versio enkä enää todellakaan aio muuttaa mitään. Valmis on.

IMG_4188.jpg

Kranssi on siis katosta roikkuvaa mallia ja siinä on käytetty valmista kranssipohjaa. Kukaan ei ole kerännyt mulle noita koivunoksia. Niitä täytyy kyllä lähipäivinä hakea, että saa muut suunnitelmat toteutettua. Viikonloppuna piti kerätä, mutta hurahdin huovutukseen :O)

IMG_4183.jpg

Muut tarvikkeet kranssissa on muoviset 'kristallit', kookoskuitu, höyhenet, ohut metallilanka, juuttinaru, ruutunauha ja tietysti paperimassamunat.

IMG_4189.jpg

Eiköhän tästä jonkinlaista kuvaa saa miltä tuo näyttää. Nyt voi pääsiäinen kohta tulla. Paitsi, että vielä kai olisi jotain pääsiäiskoristetta askartelulistalla.

Pitäisi vielä päivittää tätä blogia hiukan muiltakin osin kuin tämän kirjoituksen. Kun vain jaksaisi. Mikä kevätväsymys mulla nyt on kun mielessä on vain uni. Ja kello on kahdeksan! Ja ensi viikonloppuna siirretään kelloja - sitten vasta väsyttääkin. Ehkä tämä on vain esimakua siitä :O)