Viikonloppuisin ei sitten näköjään ehdi päivittämään millään. Mutta onneksi on maanantait :O)

Lauantaina kävimme pienillä ostoksilla: lankaa, puikkoja, lankaa, karkkia jne. Piti olla karkkilakossa ja sitä kesti melkein kokonaisen viikon. Hyvä hyvä. Ostoksien jälkeen mentiin vielä kylään. Sunnuntaina oli veljen pojan Jaakon synttärit joita juhliessa meni se päivä. Ja Toivo oli niiiin väsynyt sunnuntai-iltana. Ja vielä tänäänkin. Yölläkin nukkui viiden tunnin unet. Ennätyspitkät. Mulle tuli aika huono omatunto vauvan väsyttämisestä noilla peräkkäisten päivien vierailuilla. Mutta onneksi Toivo kuitenkin osaa nukkua. Nukkuu nytkin sylissä pissat housuissa. Pissat jotka on tulleet vaipasta ja housuista läpi mun puserolle ja hameelle. Vaihdetaan sitten kummankin vaatteet kun poika herää. Vielä on sentään melko lämmin.

Jaakolle vietiin kolmevuotissynttärilahjaksi kissa. Jaakko toivoi synttärilahjaksi punaista, vihreää, ruskeaa ja valkosita kissaa. Meiltä sai vain vihreän.

Jaakonkissa2.jpg picture by pupupossu

Aika kortilla oli mulla nuo vihreät tilkut... vain kahta vihreää löytyi ja sitten joutui loppua jatkamaan ruskealla. Kaavat tähän piirsin itse. Eli kissa on tehty kangastilkuista ja täytetty vanulla. Koristelin vain vähän napeilla ja nauhoilla sekä kirjomalla. Ei ole sitten niin paljon niitä leikissä irtoavia osia. 

Jaakonkissa1.jpg picture by pupupossu

Olen myös aika paljon neulonut viikonlopun aikana. Nyt on menossa niin kivat sukat kivalla langalla, ettei millään meinaisi malttaa käsistä laskea.

Viime yönä on näköjään satanut lunta. Ja sataa koko ajan. Talvi tuli meillekin.