Ohi on minun osaltani SNY 2008. Toissapäivänä pistin postiin oman viimeisen paketin ja eilen sain itse viimeisen paketin paljastuksineen. Kivaahan tuo on ollut. Jos näitä vielä järjestetään voisin vaikka taasen osallistua.

Minun salaiseksi ystäväksi paljastui Heidi. Ja oikein hyvä ystävä olikin! Selvästi huomasi, että siitä ilmoittautumislomakkeesta oli luettu mistä ja minkä värisistä langoista ynnä muusta pidän. Se tuntui mukavalle. Joka ikisen paketin joka ikinen asia oli oikeaan osunut. Kuten tämän viimeisenkin.

SNYtoukokuu.jpg picture by pupupossu

Paketista paljastui Anu Harkin kirja Viritetty, pussi makeisia ja kiva Muumi-kortti, jonka herkulliselta vaikuttava resepti pääsee kokeiluun viikonloppuna. Eikä se voi olla kuin hyvää kun siinä kerran on päärynöitä ja vaniljajäätelöä.

Kirja vaikutti ensi selaamisella mielenkiintoiselta ja ideoita sieltä varmasti löytyy. Tässä muutama jotka voisin toteuttaa vaikka ihan suoraan kopioimallakin: kynttiläkruunu, avaruusmobile ja autolaukku.

Viritetty3.jpg picture by pupupossu

Viritetty2.jpg picture by pupupossu

Viritetty1.jpg picture by pupupossu

Heidille iso kiitos - olit oikein ihana Salainen ystävä :O)

Ja kuinka sopivasti sattuikaan, ettei tässä viimeisessä paketissa tullut lankaa. Koska. Äitienpäivänä pongattiin ihan vahingossa meidän pienen kunnan kirkonkylästä lankakauppa. Ja eilen kävin katsastamassa sen valikoiman. Ihan hyvältä vaikutti. Jopa niin hyvältä, etten voinut olla ostamatta jotain.

Langattoukokuu.jpg picture by pupupossu

Mustaa Blend bambua, ruskeaa Lanettia ja keltaoranssia Regiaa. Hinnat olivat ihan kohtuulliset, mutta pahinta oli se, että kauppa oli ollut siinä paikassa jo kuusi vuotta! Eipä ole sitten sillä nurkalla asioitu aika moneen vuoteen. Ja kun se on vielä aivan kävelymatkan päässä meiltä. Ei varmaankaan jäänyt viimeiseksi kerraksi tämä ensimmäinen kerta.  

Ja kotona käyty keskustelu paljastaa sen mitä langoista on tarkoitus tehdä.

Mies: Ja tässä pussissa on ne sun lankaostokset.

Minä: Niin.

Mies ei sano mitään.

Minä: Etkö aio kysyä mitä teen niistä langoista?

Mies: No mitä sinä aiot langoista tehdä?

Minä: En tiedä.