Sen kerran kun olisin tässä viikonlopun aikana päivittänyt blogia useammankin kerran (kun olisi kaikenlaista erilaista asiaa) niin hiiri hajosi. Tuo kannettavan hiiri. Nyt on uusi ja mulla tulee olkapää kipeäksi jo ajatuksestakin, että täytyy käyttää tavallista hiirtä. No totutellaan.

Mutta jos nyt aloittaisi tämän päivittämisen näistä viikonlopun tapahtumista.

Lahdessa oli maatalousnäyttely Farmari, jossa käytiin. Siellä oli näkemistä vaikka miten paljon. Meillä meni tunteja kiertelemiseen. Miehestä parasta oli maamoottori, minusta lampaat ja Toivosta jälleen kerran vaunujen muovinen osa.

IMG_2812.jpg picture by pupupossu

IMG_2790.jpg picture by pupupossu

IMG_2808.jpg picture by pupupossu

IMG_2777.jpg picture by pupupossu

Messuilta löytyi tietenkin jotain ostettavaa. Kuten messuilta yleensä. Mukaan tarttui käsin tehty penaali veljen pojalle lahjaksi, Toivolle samanlainen, käsin tehty kranssi itselle ja - hups - lankaa.

IMG_2811.jpg picture by pupupossu

Ihanaa rasvaista ja lampaan hajuista villalankaa. Ehkä siitä tulee joskus jotain tehtyä.

Messuilla oli kivaa ja hauskaa. Ensi vuonna samainen Farmari-näyttely on Kokkolassa. Ehkä voisi mennä sinnekin.

Tänään puolestaan käytiin koko perheen voimin ja miehen veli mukana Forssassa harrasteautokokoontumisessa nimeltään Pick-Nick. Siellä ollaan käyty useana vuotena.

IMG_2873.jpg picture by pupupossu

Vaikkei minua autot yleensä kiinnosta, niin noita vanhoja erilaisia ameriikanautoja on hauska katsella. Ja kuplavolkkareita tietysti myös. Mutta myönnetään - ihan koko aluetta en kiertänyt, vaan käytin ajan hyödyksi ja istuin neulomassa ja annoin miesten hoitaa autojenkatselutyön.

IMG_2874.jpg picture by pupupossu