Nyt on keskihermo vapautettu. Hyvin se kai meni - ainakin vähemmän kipulääkettä olen tarvinnut kuin edellisen operaation jälkeen. Ja sairaalassakin viivyin vain yhden yön. Nyt aloitetaan sormien kuntouttaminen alusta ja toivotaan, että tunto palaa ja saan vielä joskus tarttua puikkoihin. Täytyy myöntää, että noita turvonneita ja tunnottomia 'nakkeja' jumpatessa olen jo mielessäni moneen kertaan laskenut paljonko tienaan kun myyn lanka- ja puikkovarastoni.

mikki.jpg picture by pupupossu

Vaan onhan kaksi leikkausta samaan käteen kolmen viikon sisällä aikamoinen juttu ja rasitus koko kädelle. Jännää muuten oli se, että tämä viimeinen leikkaus tehtiin nukutuksessa. Taidan pyytää nukutusta jatkossakin, koska tällä kertaa en ollut niin sekaisin leikkauksen jälkeen kuin yleensä, sillä en joutunut nappailemaan ennakkoon rauhoittavia. Ja mikä parasta, en tietenkään heräillyt koko leikkauksen aikana ääniin, hajuihin tai tuntoihin.

palikat.jpg picture by pupupossu

Meidän postilaatikkoon ilmestyi taannoin kirje minun työnantajalta. Tai oikeastaan kaksi kirjettä. Ensimmäisessä oli kutsu työpaikan 20-vuotispippaloihin eli syömään ravintolaan. En ilmoittautunut enkä edes jaksanut ilmoittaa, etten tule. Toisessa kirjeessä oli tarjolla kuntoloma, joko Härmän Kuntoutuskeskuksessa tai Siuntion Hyvinvointikeskuksessa. Ensin olin ? Tiedän, että työnantaja kustantaa jokusen vuorokauden mittaisen kuntoloman kun on ollut töissä 10 vee tai 20 vee tai sitä rataa. En ensin suostunut tunnustamaan olleeni noin pitkään saman työnantajan töissä. Vaan tänään oli pakko myöntyä. Pomo soitti. Olisi tuon kuntoloman lisäksi tarjolla kymppivuotismitali (!) noissa em. kakskymppispileissä. Ei tarvitsisi mennä syömään, voisin vain tulla juhlan alun mitalienjakotilaisuuteen. Mä niin haluaisin sen mitalin jo, mutta en mene pippaloihin tämän käden kanssa vastailemaan kaikkiin ihmetteleviin ja päivitteleviin kysymyksiin. Pomo lupasi kyllä järjestää sitten erilliset juhlat :D Nyt on vain mietinnässä, että menenkö Härmään askartelemaan vai Siuntioon hikijumppaan. Loma-ajankohdat on vasta keväällä tai syksyllä, joten miettimisaikaa on. Ja prenikka rinnassahan sinne tietenkin mennään :D

vedin.jpg picture by pupupossu

Tässä blogissa ei sitten ole näillä näkymin pitkään aikaan käsityöaiheisia päivityksiä. Käden taitoja olen toki harjoittanut, vaikka en käsitöitä nyt teekään. Rintaliivien pukeminen ja hakasten kiinnittäminen yhdellä kädellä, saksilla leikkaaminen vasemmalla kädellä on nekin tällä hetkellä aika isoja juttuja. Ja pari kertaa olen yksikätisesti salaa vaihtanut kakkavaipankin. Helppoa ei ollut. Kokeilkaa vaikka.

tiskiharjat.jpg picture by pupupossu

Kuvat ei nyt mitenkään liity näihin kirjoitettuihin asioihin. Tai on ne sentään vasemmalla kädellä otettuja, eikä helppoa tunnu olevan sekään.