Meillä oli eilen kahvikekkerit. Kun oli Toivon nimpparit. Eihän nimipäivissä oikeastaan mitään juhlimisen aihetta ole (paitsi minun edesmenneen mummon mielestä ja nimenomaan niitä mummon nimppareita), mutta on muka edes vähän jotain aihetta kutsua ystäviä ja sukulaisia kahville ainakin kerran kesän aikana. Viime vuonna piti herkutella pihalla, mutta jostain syystä se jäi. Tänä vuonna olin jo oikein suunnitellut miten ja missä ulkona ollaan. Nytkin se jäi kun vettä satoi koko päivän. Ehkä sitten ensi vuonna päästään puutarhaan asti.

Laitoin kutsuun, että lahjaa ei tarvitse. Mutta jos haluaa niin kaapin perukoilta tai kirpputorilta voi jonkun vanhan käytöstä poistetun muoviastian tuoda. Niitä olen keräillyt Toivon ensi kesänä valmistuvaan leikkimökkiin. Kivoja astioita poika saikin. Toivon kummi toi omia vanhoja leluastioita. Se oli hauska idea.

IMG_7746.jpg picture by pupupossu

Niin ja mies on epätoivoissaan osallistunut kaikkiin mahdollisiin pongaamiinsa arvontoihin joissa voi voittaa leikkimökin :D

Alkuviikko meillä meni leipoessa ja oli kyllä kivaa kun Toivokin osallistui jo innokkaasti hommaan. Taikinan levityksessä jouduin auttamaan, mutta raparperipalat poika laittoi ihan itse piirakan päälle. Kunnes alkoi ottamaan niitä siitä pois.

IMG_7720.jpg picture by pupupossu

Oli kiva päivä. Toivo sammui illalla sekunnissa ja nukkui yön kuin tukki ja heräsi vasta puoli kahdeksan. Ja minäkin sain yhden myöhästyneen synttärilahjan. Veli oli tehnyt taulun. Kuvassa olen minä noin yksivuotiaana. Kehykset on 1800-luvulla uponneesta laivasta olevaa puuta. Veli on ne itse merestä sukeltanut. Lasi on veljen vanhasta vitriinistä. Hieno  itse kierrätys-itse tehty lahja.

IMG_7791.jpg picture by pupupossu