Juhlat juhlittu on. Rankkaa. Ensin viikon verran suunnitellaan, mietitään, siivotaan, järjestellään, näperretään, leivotaan ja laitetaan. Sitten muutama tunti tohinaa. Ja jälleen siivotaan. Äsken söin viimeisen palan kakkua. Onneksi jäi aika vähän yli noita herkkuja.

IMG_0227.jpg picture by pupupossu

IMG_0220.jpg picture by pupupossu

Laitoin vaaleanpunaiset kynttilät kakkuun, kun sillä ei ole vielä väliä. Marsipaaniporsaat tietysti ajankohtaisen possunuhan takia.

IMG_0218.jpg picture by pupupossu

Me ostettiin Toivolle lahjaksi Brion nukenvaunut, jotka tietysti täyttyvät milloin milläkin tarpeellisella, mutta hyvä, että tulivat käyttöön. Muutenkin Toivo sai kivoja lahjoja. Minun mielestä ja myös Toivon. Lukkotalo on aivan hottis, samoin palapelit, Dublot, lentokoneet ja kirjat. Mieluisin ehkä olisi lumikola, mutta se vietiin vielä varastoon, vaikka huomattiin, että sillä saisi kätevästi kasattua nuo lattialle levinneet lelut. Pitäisi ensin vaihtaa sen etureunan teräsosan tilalle vaikka huopaa, niin ei lattiat naarmuuntuisi.

IMG_0215.jpg picture by pupupossu

IMG_0201.jpg picture by pupupossu

Vaikka noiden kekkereiden järjestäminen käyt työstä niin tykkään kovasti. Tosin meillä taisi mennä tänä vuonna leipomiset puoliksi miehen kanssa kun olin onnistuneesti noilla käsityömessuilla juhlia edeltävänä päivänä. Ja leipoihan se päivänsankari itsekin jotain. Tosin ne kaksi pientä mustunutta pullaa syötiin pois ennen juhlien alkua. 

IMG_0182.jpg picture by pupupossu

Tänään oli perhekerhossa kunnanjohtaja jutustelemassa. Oli aikamoinen yleisöryntäys ja vain kerran on kerhossa ollut enemmän väkeä ja se oli silloin kun siellä oli poliisi. Joutui pomo melkoisen pommituksen kohteeksi, mutta taisi kuitenkin selvitä ihan kunnialla siitä. Lupasihan se meille, että kotihoidon kuntalisää ei ole tulossa moneen vuoteen, koska tänne aloitetaan rakentamaan uutta päiväkotia. No, eipähän tarvitse turhaan odotella.

Eilen olin pitkästä aikaa Korialla neuletapaamisessa ja mukavaa oli. Kirjoitanko tähän taas, että kuten aina. Tällä viikolla olisi vielä toinenkin tapaaminen eli Nastolan ABC:llä torstaina klo 18.00. Sinne menen, vaikka samana iltana on myös huovutuskurssi. Mutta kun Toivolla on tuolloin neuvola niin selviän vähemmällä hosumisella ja kiireellä kun menen neuletapaamiseen.

Pyhäinpäivän iltana meilläkin kävi pari trullia. Ovikello soi. Pienen kinastelun jälkeen mies meni avaamaan oven. Trullit olivat kai ehtineet kyllästyä odottamaan ja jättäneet kepposen rappusten eteen. Huusivat vain pensaiden takaata, että karkki vai kepponen. Ja nauroivat päälle. Mutta mepä saatiin uusi autonrengas :D

IMG_0186.jpg picture by pupupossu