Kaikenlaista on tässä viikon aikana tapahtunut. Nämä nyt ei tule ihan aikajärjestyksessä, mutta onko sen niin väliä.

Joululahjaostoksilla olen ollut yksin ja ystävän kanssa. Ostolahjat ovat nyt melko hyvin hanskassa. Enää puuttuu muutama lahja lapsille, mutta niistäkin on tiedossa koska ja mitä ostetaan. Paniikki voi tulla kuitenkin siitä, jos en saa muutamaa tekeillä olevaa lahjaa ajoissa valmiiksi.

Toivo sai ystävältä synttärilahjan. Muistipelin. Oli mieleinen. Myös minusta.

IMG_0545.jpg picture by pupupossu

Ostin itselleni enkelivalot. Nyt kun sellaiset löytyi valkoisina. Ne vaaleanpunaiset ei oikein houkuttaneet, mutta nämä on minusta hauskat.

enkeli-1.jpg picture by pupupossu

Oman perheen perinteiset pikkujoulut vietettiin viime viikonloppuna. Hyvää ruokaa, pari joululaulua, kynttilänvaloa ja lahjat. Sain mittanauhan.

pikkujoululahjat.jpg picture by pupupossu

Parissa neuletapaamisessa olen käynyt ja kyläillyt. Ensi viikolla olisi vielä yksi tapaaminen. Menen jos jaksan. Sitähän ei sitten tiedä koska seuraavan kerran pääsee. Voi olla jo tammikuussa, mutta itse kyllä toivon, etten sinne pääsisi.

Lahden neuletapaamisessa lankesin ostamaan pari kerää sukkalankoja. Tosin nyt ei uusista langoista aloiteta mitään ennen kuin saan valmiiksi pari joululahjaa ja vauvan nutun.

lankojaosasata.jpg picture by pupupossu

Pullaa on leivottu ja pipareita myös. Syötykin on. Pullat jo kaikki, mutta pipareita on pari jäljellä. Pitää silti tehdä uusi taikina ja pian.

IMG_0521.jpg picture by pupupossu

IMG_0544.jpg picture by pupupossu

Olen viimeistellyt viime viikon ompeluista osan. Ehkä ehdin vielä ennen joulua saada loputkin valmiiksi. Huovutuskurssin työtkin pitäisi päivittää tänne. Kurssi loppui kuitenkin jo yli kuukausi sitten.

Viikonloppuna on luvassa lahjojen paketointia. Ja jospa saisin tänne sen käsityöpäivityksenkin.