Perjantai

Retkeiltiin Lahden Terraan maaliostoksille. Pitäisi maalata alakertaan menevät betonirappuset ja muutamia huonekaluja. Värimallilastut pyörivät kotona ja niistä on tullut yksi Tyynen tärkeimmistä leluista. Kuten myös minun. Kumpikaan ei lastuistaan halua luopua. Yksi väri on jo valittu ja ostettu, toinen on vielä kaupassa. Tarttui sieltä Terrasta mukaan pari perennaa ja yksi daalia. Ja vähän siemeniä.

Lauantai

Retkeiltiin Helsinkiin Katutaide/kierrätystapahtumaan. Oli ihan mahtava juttu. Bongattiin erilaisia esityksiä, tehtiin hyviä ja edullisia kirpparilöytöjä sekä pengottiin ilmaiseksi saatavien vaatteiden kasoja. Lähinnä lapsille löytyi kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. Paras löytö oli oikea jalkapallo ja mieluisin Autot-elokuvan autot. Arabianranta oli viihtyisä kaupunginosa ja siellä oli kiva kierrellä, syödä eväitä ja juoda kahvia. Oli hieno päivä.

Sunnuntai

Retkeiltiin Päijät-Hämeen Mobilistien järjestämille Rompemarkkinoille Lahteen. Jokavuotinen retkeilykohde on omituisten työkalujen ja autonosien myyntipaikka. Silti löysin itselle vaikka mitä kivaa sieltä.

Yhteenveto

Hyvin mukava retkiviikonloppu kylmästä tuulesta ja väsymyksestä huolimatta. Väsymystähän lisäsi eilisiltaiset pakolliset Euroviisuvalvojaiset. Tosin vain minulla. Muut perheen aikuiset eli mies ei Euroviisuista perusta. Lapset taas eivät saa valvoa. Toivo kyllä vaikuttaa lupaavalta Euroviisudiggarilta - laulaa sujuvasti vuoden 2007 Ukrainan kappaletta. Tietty minun hyvän aivopesun ansiosta.

Romumarkkinoilta ostin itselle matkalaukullisen tavaraa. Eräällä myyjällä oli hinnat kohdillaan ja sain laukun lisäksi huokealla naulakon, pari vuokaa ja emalikupin. Pienet vuoat ja kihvelit tuli kaupan päälle.

Automatkalla sain neulottua hyvän pätkän kesäneuletta. Tavoitteena saada pusero valmiiksi juhannukseen mennessä. Alku näyttää lupaavalta.

Alma täytti sunnuntaina 12 vuotta. Onnittelulaulut laulettu ja tanssittu useaan kertaan.

Hyvin leikkaa

Leikkasin Toivolta hiukset. Toivo leikkasi kurkkua salaattiin.