Meillä on siis vaatehuone remontin alla. Tai oikeastaan koko juttu menee niin, että makuuhuoneessa on pieni komero, mitä suurennetaan pieneksi vaatehuoneeksi ja samalla vaihdetaan makuuhuoneeseen lattia. Nyt tämä remontti on siinä vaiheessa, että vaatehuoneeseen ostettiin eilen hyllyt ja niiden asentaminen voi alkaa. Lattiakin puuttuu vielä koko makkarista. Lattialaudat oli tilaustavaraa ja ne luvattiin toimittaa meille lokakuun lopussa. Vaan nythän on jo marraskuu....ne taisivat tarkoittaa vuoden 2007 lokakuuta!

Kun ei ole kaappia niin vaatteet on hajallaan ympäri taloa: keittiössä, eteisessä, tuvassa. Samoin kun ei ole lattiaa niin sänky on tuvassa. Nyt on viime viikkoina ollut ihan yksiön tuntu kun sohvalta voi kipata kuperkeikalla suoraan nukkumaan. Makkarissa on alkuperäisistä tavaroista tällä hetkellä vain ikkunassa lasityö.

251655.jpg

Sain tämän syntymäpäivälahjaksi kun täytin 30.  Eli seitsemän vuotta sitten. Tämä on veljeni vaimon Piian tekemä lasityö ja minun mielestä ihana. Toivon, että lasinen killi saisi pian katsella uutta lattiaa.