Sunnuntaina oli Tyynen synttärijuhlat ja meno oli villiä. Eniten ja melkeinpä ainoana villinä oli Toivo. Muutenhan juhlat sujuivat ihan vanhan kaavan mukaan eli ihan mukavasti. Tyyne ei ujostellut, avasi itse melkein kaikki lahjat ja söi aika monta piparia.

Tein Tyynelle oman kaulakorun juhlapäivän aamuna ja se onkin ollut kaulassa sen jälkeen öitä lukuun ottamatta koko ajan. Enää ei tarvitse lasten kinastella Toivon synttärilahjaksi saadusta kaulakorusta, kun kummallakin on oma.

Vaaleanpunaisen kattauksen ja tarjoilun teko oli huomattavasti helpompaa kuin Toivolle sinisen. Vaaleanpunaisella värjätyt piparit, kakut ja makeiset eivät näytä aivan niin E-koodilta kuin siniset. Vaikka kyllähän niistä sitä eetä ihan saman verran löytyy.

Löysin kaupasta liivatteelle kasvisvaihtoehdon nimeltä Vegegel. Noh, eihän se aivan toiminut kuin liivate, mutta ihan hyvä täyte kakkuun tuli vaikkei se kovin kiinteää ollutkaan. Oikeastaan se ei ollut kiinteää lainkaan.

Eilen Toivon kerhon aikana kiertelin Tyynen kanssa kirpputoreja ja tein pitkästä aikaa hyviä löytöjä. Lastenvaatteiden lisäksi löytyi laseja ja kukkalautasia ja vaaleanpunainen sekä pinkki pitsiliina leikkimökkiin. Joku oli tehnyt myyntiin puisia helminauhoja ja myi niitä pilkkahintaan. Ostin itselle ja Tyynelle, nuo valkoiset kuvassa on minun. Tyynen omat taitaa olla sillä kaulassa niiden minun tekemien kaverina. Varsinainen löytö oli tuo kangas. Tai paremminkin kaksi pitkää verhoa. En tiedä oikein mihin käyttäisin: verhoihin, pöytäliinaan vai tekisinkö mekon. Jos hyvin käy, se riittää noihin kaikkiin.

Tänään kävin hammaslääkärissä. Reikiä nolla :D