Ennen kuin päästetään Kylli-täti piirtämään kirjoitan tähän yhden jutun vielä Toivosta. Kun siitä kysyttiin. Ja mikäs tässä on vastatessa. Toivo nukkuu yöt hyvin. Illalla käy nukkumaan 18 - 21 välillä ja aamulla herää 6 - 8 välillä. Nukkumaan menon jälkeen herää illalla kerran tai kaksi syömään, mutta nukahtaa tissille saman tien. Minun nukkumaan menon jälkeen eli ne varsinaiset yösyönnit ovat lukumäärältään noin yksi. Joskus kaksi kertaa ja joskus ei yöllä syödä ollenkaan. Ja koska Toivo nukkuu minun vieressä on nuo syötöt helppoja, enkä oikein aina aamulla edes muista olenko yöllä syöttänyt vai en. Eli aikamoisessa unenpöppörössä ollaan kumpikin tuon tapahtuman aikana. Toivon hyvät unenlahjat ovat meillä auttaneet siihen, ettei ole tarvinnut kiirehtiä noiden kiinteiden aloittamista.

Näin meillä yleensä, tietysti joskus poiketaan kaavasta, mutta ainakaan yli kolmea kertaa en muista ikinä poikaa yöllä syöttäneeni.

Eikä se ihan Kylli-täti ollut joka meillä piirsi. Taisi olla Fylli-täti.

Minun vanha pinnasänky korjattiin ja maalattiin uudelleen Toivoa varten. Sen kaiken teki mies. Sänky oli lojunut reilusti yli 30 vuotta vanhempien autotallin vintillä ja oli sen näköinenkin. Mutta halusin sen Toivolle, joten siksi se korjattiin. Alkuperäisessä sängyssä oli mukavat kuvat, jotka oli pakko peittää maalikerroksella kun sen verran oli tuo pinta hilseillyt.

Pinnasngynkuvat3.jpg picture by pupupossu

Pinnasngynkuvat1.jpg picture by pupupossu

Onhan tuo mun maalaus edes vähän sinne päin.

Pinnasngynuusikuva2.jpg picture by pupupossu

Tämäkin on odottanut jo pitkään tuon kuvion tekemistä. Sänky oli ehtinyt olla korjattuna ja maalattuna jo pari kuukautta ennen kuin sain tuon tehtyä. Kuva on maalattu Salaiselta askarteluystävältäni (kolmannelta) saaduilla akryylimaaleilla ja aivan liian paksulla siveltimellä. Ei noita maalarin lahjoja minulla ole, mutta kyllä tämä nyt ihan hauska on kuitenkin.

Vielä tällä sängyllä ei ole mitään käyttöä paitsi se kun Toivon voi laskea joskus siihen vähäksi aikaa eikä aina lattialle. Kun ne yöunet on vielä mamman vieressä ja päiväunet vaunuissa.

Pinnasnky2.jpg picture by pupupossu