Välillä aina mietin, että kirjoitanko tänne vain käsityöjuttuja vai muutakin mitä on elämässä tapahtunut. Olen kirjoittanut tähän asti vähän miten sattuu. Nyt kuitenkin päätin, että jos laittaisin vähän enemmän siitä muustakin kun tulee kuitenkin jossain vaiheessa sellainen vaihe, ettei tule käsitöitä tehtyä kovin paljon niin sitten voi paremmalla omallatunnolla kirjoittaa muutastakin elämästä kun siitä on jo aiemmin kirjannut. Taisi kai pelottaa, ettei mulle tapahdu ikinä mitään ja on noloa laittaa, että kävin töissä, tulin kotiin, söin, luin lehden, katsoin telkkua, menin nukkumaan. Vaan sitähän se arki aika paljon on, mitäs sitä häpeilemään. Tämä viikonloppu oli kyllä ehkä vähän liiankin vauhdikas.

Elikkäs perjantaina käytiin katsomassa Piukat paikat Lahden kaupunginteatterissa ja sen jälkeen tultiin meille pikkujoulujen viettoon. Tehtiin vähän syötävää, jaettiin pikkujoululahjat, pelailtiin, kuunneltiin musiikkia ja juotiin olutta. Sain pikkujoululahja-arvonnassa sitten oman miehen ostaman paketin (josta en etukäteen tiennyt mitä se oli) ja siinä oli koristereiitin. Ja reiän muotona on kuusi. Ihan hauska lahja. Nämä olivat ihan pienet pikkujoulut.

Lauantai meni levätessä ja iltasella käytiin hiukan ostoksilla Hollolan kirkolla Marian joulutorilla sekä Jutan nimipäivillä. Nimppareilla oli aika raskasta, söin vain pari joulupiparia enkä jaksanut keskustella mistään. Ja kun muut vieraat olivat tosiaan vieraita. Ja kaikki taas tuijotti mun jalkaa ja kainalosauvoja. En ollut ehkä parhaimmillani kun oli vähän veto pois valvomisen takia. Joulutorilta ostin muutaman joululahjan sekä itselle sievän savesta tehdyn enkelin seinälle - en voinut vastustaa.

Ja voitteko kuvitella, tänään meillä kävi siivooja! Mutta ei ihan mikä tahansa vaan 8-vuotias Miisa. Koko syksy on ollut puhetta, että Miisa tulisi meille siivoamaan, mutta se on jostakin syystä vähän venynyt, mutta vihdoinkin tänään... Me ei siis oikeasti käytetä lapsityövoimaa, oli ihan poikkeustapaus. Ja ajatus siivoamisesta oli Miisan ja kun kerran oikeasti tätä halusi niin miksi ei. Miisa siivosi seuraavaa: kasteli kukat, pyyhki pölyjä, haravoi, siivosi tulitikkuaskit, näytti uintiliikkeitä lattialla, silitti kissoja - tämä kaikki tapahtui kahden tunnin sisällä, eli melkoinen urakka :O) Palkaksi tuli vain pussillinen karkkeja, mutta lisää on luvassa myöhemmin....

Käytiin tänään myös lankaostoksilla Anttilassa. Me-muodossa siksi, ettei multa nyt oikein tuo shoppailu suju yksin, tarvitsen aina jonkun joka kantaa ne mun ostokset hyllyltä kassalle.

294454.jpg

  • 1 kerä valkoista Novita Teddyä. Tästä äidille lahjaksi kaulahuivi ohjeella no 15/Novita 4/2006.
  • 2 kerää valkoista Huopasta. Pannulappuja joululahjaksi sekä itselle ja ehkä jotain pientä koristeentynkääkin.
  • 2 kerää mustaa Novita Teddyä. Lapaset ehkä. Tai ehkä aloitan puseroa. En oikein vielä tiedä, mutta oli ihan pakko ostaa :) Tää oli ihan heräteostos.
  • Pyöröpuikko no 8.
  • Virkkuukoukku no 8.
  • Sukkapuikot no 8.
  • Vaalea rottinkinen pyykkikori. Tarkoitus laittaa vaatehuoneeseen mun laukkujen säilytysastiaksi.

Kaulahuivia aloitin äsken ja kun tunnin päästä aloita katsomaan Sormusten ritareita niin saan sen varmaan jo tehtyä ja ehdin aloittaa pannulappujakin. Mä niin haluaisin ostaaTaru sormusten herrasta trilogian -filmit, mutta vielä en ole raaskinut. Joten hyvä juttu kun ne tulee nyt telkusta.