Vauvan tuleva kummitäti kävi. Laitettiin kalenteriin muutama lastenhoitopäivä. Olen niistä iloinen.

Olen testannut leivonnaisia ristiäisiä varten. Tämä ei ole tehnyt hyvää hyvin alkaneelle painonpudotukselle. Tosin löysin eräänä päivänä vaatekaapista housut, jotka mahtuivat jalkaan, eivätkä ole malliltaan big mama. Vaikka olen leiponut paljon. Ja syönyt niitä leipomuksia myös paljon.

Eilen kävelin ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen kunnon matkan kun kävin verikokeissa. Siinä endorfiinihuumassa suunnittelin jos jonkinlaisen liikuntaharrastuksen aloittamista. Sitten illalla väsyneenä palelin viltin alla ja kipeinä olivat nilkat, varpaat, polvi, selkä, rystyset ja sormet ja päätin ainakin hetkeksi luopua suurista urheiluharrastussuunnitelmista. Taitaa se kengännauhojen sitominen olla tällä hetkellä sopivin liikuntaharrastus minulle. Paitsi, että kaikissa kengissä on vetoketjut.

Viikon noloin on se, että olen jälleen langennut lankaostoihin. Ja kaiken lisäksi ostin jotain ihan muuta kuin mitä piti. Eli vielä on jotain ostettava tässä kuussa. Opi villasukka -lanka tuli harmaan langan tarpeeseen. Turkoosi seiskaveikka tietty turkoosin langan tarpeeseen. Katia sukkalanka ja Regia Silk tarttuivat matkaan kun oli jotain viisi minuuttia ylimääräistä aikaa ennen kuin bussi tuli. Hyvin kulutettu joutoaika. Millekään näistä langoista ei ole oikeastaan edes suunnitelmaa. Ainoastaan turkoosi lanka on tarkoitettu kummitytön sukkiin, jotka teen ehkä tänä vuonna tai sitten joskus toisena vuonna.

taasonostettulankoja.jpg picture by pupupossu

Runsaat lankaostot ja vähäinen kulutus pakotti minut liittymään Lankahamstereihin. Eli maaliskuu ilman lankaostoja ja neulotaan ihan sikana. Lankaostot on helppo välttää, mutta sen verran suuruudenhullut neulesuunnitelmat on tulevalle kuulle, että tuskin pystyn niitä kuukaudessa toteuttamaan.

Muuta tällä viikolla: vaipan vaihtoa, potan tyhjentämistä, syöttämistä, ruokkimista, pukemista, leikkimistä. Nukkuu ne sentään päiväunet melkein joka päivä.

IMG_1663.jpg picture by pupupossu

IMG_1641.jpg picture by pupupossu