Sain tänään kirjeen Reumalta. Kutsuivat ortopedian polille. Ihmettelen kovasti miksi. Kun ei pitäisi minkäänlaista leikkausta olla jonossa. Menen kuitenkin katsomaan mikä juttu se on. Luultavasti joku käden jälkitarkastus, vaikkei sellaista pitänyt enää olla.

Aamupäivällä pyöräiltiin tuohon kävelymatkan päähän avattuun halpakauppaan. Ei se nyt niin kovin halpa reissu ollut. Ostin mukin ja kerroslukumittarin. Ja vähän muutakin pientä. Kuten hiustenpesuainetta, mutta en nyt jaksanut sitä kuvata. Kesähattua en löytänyt tästäkään kaupasta. Ehkä sellainen vielä tänä kesänä jostain löytyy.

tiuhtijaviuhti.jpg picture by pupupossu

Maanantaina oli kiva päivä. Hyvä ystävä kävi kahvilla ja puutarhakierroksella ja illalla oli Korialla neuletapaaminen. Koska ostin tuossa taannoin Tapiolta kovin paljon lankaa, päätin, että tänä vuonna ostan lankaa vain jos on ihan pakko. Pakottava tarve tuli mustalle villalangalle, jota sitten kuitenkin löytyi omasta varastosta. Ehdin kuitenkin sopia lankavaihdosta Äiti-Puffan kanssa ja koska tarjolla oli minun vuosien takaista suosikkia Faunaa, vaihdoin mielelläni kerän. Itse annoin ylimääräisen sukkalankakerän vaihdossa. Faunasta ajattelin tehdä Toivolle villahousut.

fauna.jpg picture by pupupossu

Valmistuneet käsityöt odottavat tuolla vielä kuvaamista ja lisää valmistuneita kaveriksi. Joten esittelen toisenlaista käsityötä eli maalia pintaan saaneita huonekaluja. Meillä on urakkana useiden huonekalujen maalaamista valkoiseksi tai ainakin maalaamista jonkin väriseksi. Urakka alkoi pääsiäisen aikoihin ja jatkuu jälleen syksyllä. Ensimmäisenä maalia pintaan saivat vitriini ja tuoli. Vitriiniin vaihdettiin samalla vetimet. Ikeasta ostetut posliiniset. Nyt tykkään noista kalusteista paljon enemmän.

kaappiennen2.jpg picture by pupupossutuoliennen.jpg picture by pupupossu

IMG_7014.jpg picture by pupupossutuolinyt.jpg picture by pupupossu