Muokkausta klo 8.54. Unohtui päivittää tunnustus ja puikkokoko.

Olin reipas ja sain sukat itselle tehtyä vielä Sukkasadon aikana. Ei mennyt  pelkästään pikkusukkien tekemiseksi tämä sato. Sadonkorjuu on nyt minun osaltani ohi.

Vendela-sukat

Lanka: Noro Kureyon Sock Yarn. 70% villa, 30% polyamidi. Kulutus hiukan yli 60 g.

Puikot no 2.25.

Ohje: Ullaneule/Vendela-sukat.

Neuloin kaikki oikeat silmukat kiertäen eli takareunasta. Sukan varren resorin tein mallineuleen mukaisesti, koska minusta siitä tuli kivempi noin. Jatkoin myös osaa mallineuletta aivan kärkeen asti. Kantapäästä tuli kerrankin hyvä ja siisti. Ohjeen mukaista kantapäätä en ole aiemmin tehnyt, mutta koska sukkienneulomiskokemuksia on muutenkin kovin vähän, niin varmasti on vielä monta muutakin kantapääohjetta kokeilematta. Samoin sukan kärki tehtiin kivasti tylpäksi. Tykkäsin.

Noro-lanka on mukavaa neulottavaa. Tykkään sen epätasaisuudesta. Raidat sain kohdistettua eikä siitä välistä tarvinut keriä lankaa pois kuin pari metriä. Ja löytyi tuo sopiva värikin minulle eli harmaasävyinen. Aika hyvin sukka maastoutui eilen harmaana päivänä ulos.

Eilinen päivä oli kokonaan käsityöpäivä. Koska oli harmaa ja sateinen ilma ei ulkona käyty kuin sukka kuvaamassa ja äänestämässä. Huovutin, leikkasin kankaita, painon kangasväriä, ompelin ja neuloin.  

***

Sain tämän Niinalta. Kiitos paljon :O)

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfäärin tehdyn panostuksen johdosta, millä tahansa maailman kielellä.

2.Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3. Palkinnon saaja laittaa palkinnon logon blogiinsa.

4.Logo tulisi linkittää alkuperäiseen osoitteeseen.

5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt blogissaan. Kansainvälisen Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löydät kuvaa klikkaamalla.

Rikon jälleen sääntöjä enkä jaa eteenpäin.