Kiitos paljon tukkakommenteista. Ja muistakin kommenteista. Itse olen ollut viime aikoina melkoisen laiska kommentoimaan, mutta yritän nyt vähän parantaa tapojani. Huomasin, että kun pitää tarpeeksi pitkän tauon blogin päivityksessä, ei muista kirjoittaa tänne läheskään kaikkea mitä pitäisi. Ehkä se ei ole niin vaarallista, mutta ärsyttävää kun niitä asioita pulpahtelee mieleen ihan kesken jonkun muun tekemisen, vaikkei edes ajattele koko blogia. Ja ehkä vähän harmittavaakin, kun asiat eivät tule tänne ajallaan. Mutta minähän olen yleensä aina kaiken kanssa vähän myöhässä, joten miksei sama tyyli jatkuisi blogissakin. Nyt laitan ne unohtuneet asiat tähän heti alkuun. 

Johanna muisti minua ruusulla. Kiitos paljon <3

Ruusutunnustus[1] by you.

Minun lähettämä Aarrevaihdon paketti on ollut jo hyvän aikaa sitten perillä. En tietenkään muistanut sen sisältöä kokonaisuudessaan kuvata ennen lähettämistä, mutta paketin saanut Willis kuvasi ja sitä voi käydä kurkkimassa täältä.

***

Meillä on kotona jo täysi joulu. Valot ja koristeet kaivettiin esille viikko sitten. Ihan kaikkea ei sentään vielä ole laitettu - ainakin kuusi puuttuu ja piparin tuoksu. Kuusi laitetaan aaton aattona ja piparin tuoksu tänään.

Pari lattialla olevaa tonttua löytyvät suunnilleen kerran päivässä alastomina pöydän alta. Muut koristeet ja keittiön jouluinen pöytäliina ovat saaneet olla rauhassa. Toisaalta moniin niistä ei pieni käsi vielä edes ylety.

Meillä on tänään oman perheen pikkujoulu. Mies tekee meksikolaisen munakasrullan ja minä leivon piparisia juustokakkuja. Kun on syöty, avataan pikkujoululahjat ja lauletaan joululauluja. Lopuksi esiintyy taikuri Lehtinen. Ihan viimeisenä, kun Toivo on käynyt nukkumaan, sytytetään ikkunalle kynttilät ja katsotaan elokuva.

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille.