Kiitos kahvipakettikommenteista. Kukkaruukkuidea oli kiva, samoin kässäpussi. Aika hyvinhän kahvipussit pitää pestä, että haju lähtee. Enkä ole siltikään varma, että lähteekö se edes. Varmaan ajan kanssa.

Eilen oli se päivä kun vajaan kymmenen viikon jälkeen pääsin kipsistä eroon. Ja etenkin kanalosauvakävelystä eroon. Juhlapäivä. Ortopedi totesi sen, mitä odotinkin, että hyvin on luutunut ja leikkaushaavat ovat siistit.

Voitte varmaan arvata, että eilen käveli kaupungilla yksi aika onnellinen ihminen. Enemmän tai vähemmän ontuen, mutta ihan omin jaloin. Tein muutaman ylimääräisen joululahjaostoksen ja istuskelin kahvilla ja nautin siitä, että näin ihmisiä.

Keskustelin ortopedin kanssa myös rystysiin tulevista tekonivelistä, mutta toistaiseksi en joudu leikkausjonoon. Rystysiin laitettavat tekonivelet eivät ole aivan ongelmattomia ja koska olen vielä nuori, pitkitetään niiden laittamista niin kauan kuin mahdollista. Kovin kipeäthän nuo eivät ole, mutta sormet ovat muuttuneet jäykiksi ja kömpelöiksi ja puristusvoimat on huonot. Siitä huolimatta olen iloinen, että leikkausta lykätään.

Tämän luukun askartelu on valokuvakehys. Pieni metallinen tarjotin on maalattu kertaalleen huonekalumaalilla. Päälle on liimattu Eri Keeperillä pala paperi ja vanha valokuva. Tarjottimeen porattuun reikään on pujotettu rautalanka kiinnityskoukuksi ja päälle laitettu koristeeksi rusetti.