Kovasti paljon kiitos kauniista kommenteista :O) Minkäänlaisiin käsitöihin en ole edes katsonut moneen päivään. Meille saapui monen vuoden tauon jälkeen flunssa ja olo on ollut kamala, eikä juuri mitään jaksa tehdä. Ja tietysti Toivo on juuri nyt alkanut heräämään jopa viideltä aamulla. Että väsymystä riittää.

Olen kuitenkin jaksanut aloittaa valokuvien järjestämisen kansioon. Ensin vietin yhden päivän järjestämällä paperivalokuvia aikajärjestykseen + sen lisäksi tein lisätilauksen kuvista. Hidasta. Nämä siis pelkästään Toivon kuvia. Ennen digiaikaa oli helpompaa. Kuvia tuli otettua vähemmän ja kun rullan kehitti kerrallaan, ei niiden kansioon laittaminenkaan ollut työlästä.

Minulla on tarkoitus koota Toivosta kaksi erilaista kansiota: toinen, missä on ensimmäisen vuoden aikana napattuja kuvia ja toinen mihin aion keräillä kuvia koko lapsuusajasta. Haluaisin vielä, että tuo ekan vuoden kansio olisi viimeistä kuukautta vaille valmis Toivon synttäreihin mennessä, jotta synttärivieraat pääsisivät katsomaan sitä. Helpolla pääsisi, jos laittaisin kuvat muovitaskuihin, mutta kun haluan laittaa ne oikeaan valokuvakansioon eli ne on kiinnitettävä tarralla. Ja kun vielä haluaisin kirjoittaa sinne jotain ja muutenkin vähän koristella. Ihan oikeaa skräppäystä en nyt jaksa enkä ehdi tehdä. Pääosassa on kuitenkin nuo valokuvat.

Valokuvakansio.jpg picture by pupupossu

Alkuviikosta käytiin Itäkeskuksessa ja Ikeassa ostoksilla. Tarkoituksena oli ostaa Toivolle kengät talveksi ja pieni pallo sekä Toivon huoneeseen se Ikean riippuva säilytyslokerikko, mikä on kaikilla ja mikä on edullinen ja mikä on kai aika käteväkin - koska se on kaikilla. Kengät löytyi, samoin se lokerikko ja pallokin, vaikka ei ihan sellainen kuin olisin halunnut. Itäkeskus ei ole minun suosikkiostospaikka, kuten ei yleensäkään mitkään ostoskeskukset. Niissä kun on melkein pelkästään vaatekauppoja ja isojen ketjujen kauppoja. Mutta nyt ei tällä kertaa haluttu mennä Helsingin keskustaan. Sinne sitten toiste.

Jotain kuitenkin löytyi. Erilaisia ihania saippuoita. Ja kumiankka Toivon kokoelmiin.

Saippuat.jpg picture by pupupossu

Vahingosta viisastuneena ostin Muumipappamukin. Vielä minulta puuttuu noista 'vanhemmista' mukeista yksi, joka kai sekin täytyy vielä ostaa pikapikaa. Ja puuttuu se Nipsukin edelleen.

Myös musta Paratiisi-lautanen tuli napattua mukaan kun näitäkin nyt taas näyttää hetken olevan tuotannossa. Hinta on kyllä törkeän suuri, mutta silti saatan ostaa vielä toisen.

Muumipappa.jpg picture by pupupossu

Tietysti kaikenlaista muutakin tuli ostettua, vaikkei pitänyt: Toivolle muutama vaate, pari joululahjaa, vähän lankaa ja kaikenlaista tuikitarpeellista pikkusälää. Toivo sai kaiken muun lisäksi myös ikealaisen krokotiilin. Se on ollut mieleinen.

IMG_3905.jpg picture by pupupossu