Olen neulonut. Vaikka se tuntuu nyt aika nihkeältä. On niin monta keskeneräistä ja haluaisin niitä valmiiksi, enkä oikein tiedä minkä tekisin seuraavaksi. Keskeneräisiä uhmaten aloitin uutta. Ja myös lopetin.

Säärystimet

Lanka: Drops Delight kaksinkertaisena, 75% villa/25% polyamidi. Kulutus 140 g.

Puikot no 5.

Ohje: Reunoissa resoria, välissä sileää, palmikkokuvio Neulekirjan Annika B. -sukista.

Säärystimiä en omistanut ja välillä tuntuu niillekin olevan tarvetta. Siksi tein. En oikein tiedä tykkäänkö vai en. Jos ei tule käytettyä, niin pistän eteenpäin. Lanka on kyllä kivan näköistä.

Toisenkin neuleen olen saanut valmiiksi. Siitä myöhemmin. Nyt niitä kesken olevia.

Neulejakku ekovillasta. Ollut kesken kohta kaksi vuotta. Tarkoitus olisi saada tänä vuonna valmiiksi. Villatakki Toivolle. Aloitettu kesäkuussa. Se myös valmiiksi tänä vuonna. Huivi virolaisesta villasta. Aloitettu myös kesäkuussa - valmistumiseen ei takarajaa.

Neljät sukat, joista kolmet ohuesta langasta ja yhdet seiskaveikasta. Ja polvisukiksi tulossa kaikki. Näistä tänä vuonna jos edes yhdet saisin valmiiksi. Tai kahdet, sillä ne paksummat kyllä edistyvät, jos innostun.

Jämälankapeite. Tämä on pieni, mutta edistyy hitaasti. Tänään tein sitä vartin ja tuntui, että nukahdan tylsyyteen. Sitä ajattelin jatkaa silti seuraavaksi, että saan pois jaloissa pyöriviä jämäkeriä.

Kesken olevia virkkauksia on kaksi: kesätoppi (kesken jo muutaman vuoden) ja kesäkassi (vasta vuoden ollut tekeillä). Näiden valmistumiseen ei ole takarajaa. Toppi ainakin on niin pieni, etten tässä koossa taida näyttää siinä kovin edustavalta. Eikä kassillekaan ole kovin huutavaa tarvetta.