Ensimäinen adventtisunnuntai. Laitoin aamulla kyntteliköt ikkunoihin, yksi täytyy käydä vielä ostamassa. Niitä oli kyllä viime jouluna riittävästi, mutta tuli myytyä se yksi 'ylimääräinen' syksyllä kirpputorilla. Silti ei harmita koska en pitänyt siitä kovin paljon. Samoin laitoin vähän joulukoristuksia sisälle: enkelit ja tontut saivat paikkansa. 

285540.jpg

285541.jpg

Ison neulotun tontun sain lahjaksi ystävältäni Päiviltä jo monta vuotta sitten. Tämä tonttu on meillä kotitonttuna ja istuu sohvalla ympäri vuoden. Näin jouluna se siirretään johtamaan muiden tonttujen joukkoa. Innostuin tontusta silloin saadessani sen niin paljon, että pyysin ohjeen siihen ja jopa neuloin yhden itsekin lahjaksi seuraavana jouluna. Minulla on siis huono ja löysä 'neulekäsiala' ja tuo tonttu vaatii kyllä hiukan napakampaa jälkeä. Tosin tein sen silloin niin pienillä puikoilla, että onnistuin ihan kohtalaisesti. Nyt tekisi kovasti mieli tehdä taas yksi. Olen kuitenkin niin hidas neuloja, etten varmasti ehdi saada sitä valmiiksi täksi jouluksi vaikka  heti aloittaisin. Mutta tuleehan se joulu ensi vuonnakin.

Ja vielä kuva joululahjaostoksista, joista yhden pidän itse :O) Olin muuten ihan yltä päältä hiessä kun kiertelin vähän aikaa kaupoissa kainalosauvojen kanssa. Huh. Rankkaa hommaa.

 285518.jpg