Päivät menee Pienen Hienon Miehen kanssa aivan kamalan nopeasti. Liian nopeasti.

Sisällä kun vietetään aikaa niin tulee taas suunniteltua kaikenlaisia asioita mitä voisi ja pitäisi tehdä. Suunnitelmia on nyt aivan valtavan paljon. Toteutetaan ne sitten joskus. Tehtävälistalla ykkösenä on nyt pari imetyspuseroa, minikokoisia kestovaippoja muutama ja samoin parit kestositeet. Hölmö kun en älynnyt niitä tehdä aikaisemmin. Tai kai olisin älynnytkin, mutta loppui tuo aika ikäänkuin kesken. Näiden 'pakollisten' jälkeen sitten arpajaisvoitot ja sitten vähän sitä sun tätä. Taitaa tänä(kin) vuonna jäädä itse tehdyt joululahjat vähiin. Katsotaan nyt. Jos ei ehdi tehdä niin sitten kauppaan.

Seuraavat sukat neuloin sairaalassa pojan syntymän jälkeen. Tuli kiire tehdä pienet sukat kun oli pienet jalatkin. Sukkaesittely tässä siis hiukan viiveellä.

IMG_7819.jpg picture by pupupossu

Lankana SandnesGarnin Smart neljällä no 3½ puikolla. Silmukoita sukkaan tuli 24 ja lankaa kului noin 10 g. Sopii hyvin tuollaisen parikiloisen vauvan jalkaan :O) Ja kantapää on se sellainen onko se nyt tiimalasikantapää tai ainakin jotain sinne päin.

IMG_7815.jpg picture by pupupossu

Niin. Ei nuo sukat yleensä kovin kauan jalassa pysy vaan ne löytyy sängystä irrallisina tai potkuhousujen jatkeena.

IMG_7831.jpg picture by pupupossu

Tykkään tuosta langasta kovasti. Samalla langalla mulla on tulossa villatakki. Toivon, että saan sen tänä talvena valmiiksi. Nyt olen viime aikoina innokkaasti tehnyt vain noita pieniä vauvanneuleita.

IMG_7783.jpg picture by pupupossu