Kunniamaininta tulla tupsahti oikein kahdelta suunnalta :D Hienoa. Olen iloinen. Viimeksi on kultaa, kunniaa ja kimalletta tullut 30 vuotta sitten hiihtokisoissa eli jo oli korkea aikakin ;O)

808352.jpg

Kunniamerkin sain Heliltä ja Hilulta. Iso kiitos :O)

Vaikea juttu laittaa eteenpäin kun on kovin monta kenelle sen voisi laittaa. Ja näyttää siltä, että paljon näitä jo on saatu ja lahjoitettu. mutta laitetaan vaikka Teijalle, jolta sain ensimmäisen kannustavan kommentin kun aloitin blogin pitämisen.

***

Ja vaikka kuinka rokkaava olisin niin eilen tuli iso kiukku. Iso. Kaikki sopivat puserot olivat likapyykkikorissa. Sopivia alaosia kyllä vielä löytyi, mutta mahtuvia yläosia on vain kolme ja kaikki likaisia :( Tai pitkähihaisista en tiedä, mutta ei niitä voi tällaisilla helteillä käyttää. Varsinkin kun mun normaalisti huono aineenvaihdunta on varmaan raskaudesta johtuen muuttunut sellaiseksi, että kyllä nyt hiki linkoaa. Ärsyttävää. Aamulla pyykit pyörimään ja huomenna taas puhdasta päälle. En silti tänään ihan pelkissä rintaliiveissä kulje. Löytyi yksi kulahtanut t-paita, joka melkein ylttyy vatsan yli.