Kiitos mekkokommenteista :O) Samainen liivihame on juuri tällä hetkellä ompelukoneen vieressä odottamassa hiukan korjausta. Teen siihen muutaman muotolaskoksen kun se näytti päivänvalossa vähän kuin pussilta. Tai oikeastaan laskokset on jo kertaalleen ommeltu, mutta pitää vielä sovittaa. Homma jäi kesken kun Toivo tuli sisälle nälkäisenä. Tai Toivon isä toi sen sisälle. Siis se sama mies joka on mun mies.

Mekon kaava on vuosien takaa jostakin ei-normaalisti-käsityö -lehdestä...Kotiliedestä tai vastaavasta. Valitettavasti en nyt muista sitä lehteä enkä numeroa. Vanha kaava kuitenkin. Siltä ajalta kun noista liivihameista ja essuista oli lehdissä sellaisia melko yksinkertaisia malleja.

Tiistaina olin illalla huovutuskurssilla ja sain valmiiksi huivin. Laitan siitä tänne vähän myöhemmin. Pitää ensin prässätä ja kuvata. Koska tuo samainen tiistai oli iltapäivästä iltaan mun omaa aikaa yksin, kiersin vähän kirpputoreja ennen kurssin alkua. Eipä oikein mitään ihmeitä löytynyt. Pussillinen nappeja. Se oli hyvä löytö. Tätä seuraavaa en myöskään voinut jättää ostamatta.

Vaippaliinoja.jpg picture by pupupossu

Serlan muovisia vaippaliinoja 10 kappaletta.

Serla Piccolo-vaippaliinat on valmistettu pehmitetystä muovikalvosta, joka on erittäin pehmeää ja joustavaa materiaalia. Siksi se on myös hyväntuntuista lapsen ihoa vasten. Serla Piccolo-vaippaliina joustaa lapsen liikkeiden mukaan. Vaippaliina kestää kovettumatta useita pesuja, mutta käytetty vaippaliina kannattaa vaihtaa uuteen riittävän usein.

Näin luki paketissa. En näitä kuitenkaan aio ottaa käyttöön, mutta onpahan näissä vähän kestovaippojen historiaa. Veikkaisin näiden olevan jostain 80-luvulta.

Ja tässä upea ja hieno aasinsilta seuraavaan. Koska meillä käytetään vaippojen ympärillä hahtuvasta neulottuja villahousuja, tilasin hahtuvaa Pirtin kehräämöstä. Kaksi kerää samoja värejä kuin edellisetkin mun ostamat hahtuvat, mutta kun pidän näistä väreistä. Ja tuo oikeanpuoleinen on ruskeaa eikä harmaata kuten kuvan perusteella voisi luulla.

Hahtuva.jpg picture by pupupossu

Näiden lisäksi ostin huovutuskurssin opettajalta kerän virolaista hahtuvaa. Siitä on villahousujen neulominen jo aloitettu. Paljon rasvaisemman tuntuista lankaa kuin Pirtin kehräämön hahtuvat. Mutta ihan kivaa neulottavaa. Koska se oli yksisäikeistä ja minä neulon housut kahdella säikeellä, jouduin kerimään kiekon. Ei katkennut kovin montaa kertaa keriessä.

Hahtuvahousutkesken.jpg picture by pupupossu

Ja viimeiseksi meille kotiutunut hahtuva on peräisin Salaiselta neuleystävältä. Paketti tuli tänään.

SNYMaaliskuu.jpg picture by pupupossu

Kaksi kerää virolaista hahtuvaa, kaksi kerää teetee alpakkaa, Kalevin toffeemakeisia ja kortti. Kortti jäi kuvasta pois, mutta on toffeitakin maistettu ennen kuvan ottamista :D Teetee alpakka on uusi tuttavuus, mutta se ei voi olla muuta kuin ihanaa kun on kerran alpakkaa. Kivaa ruskea-vihreäsävyistä hahtuvaa. Eiköhän siitäkin villahousut jossakin vaiheessa valmistu! Kiitos paljon SNY! Paketti oli oikein mieleinen. Ja hoksasin kyllä sen 'mokan' mikä paketin kanssa oli käynyt. Mutta en aio asiaa nyt selvitellä. Selvitköön sitten toukokuussa :O) Iso kiitos vielä!

Tämä on ollut kiva viikko. Mies on ollut lomalla. Kaikenlaista kivaa pientä ollaan puuhasteltu. Kivan viikon kaikkein kivoin asia tapahtui keskiviikkona iltapäivällä. Toivo kääntyi vatsalleen ihan itse. Eikä muuta sen jälkeen ole tehnytkään kuin kääntynyt ja kääntynyt ja kääntynyt. Rankkaa. Sekä Toivolle että minulle. Itku on nyt aika herkässä minulla. Toivoa ei sen sijaan itketä. Enää ei tarvitse raivostua sille kun ei kääntyminen onnistu.

53ensimminenkntyminen.jpg picture by pupupossu