Valmista on taas. Pikkuriikkiset neuleet valmistuvat jopa minulta nopeasti. Tässä vauvan villahousut kokoa 56 - 62 cm. Minusta kyllä näyttävät melkoisen isoilta, mutta allehan tulee muutakin vaatetta, joten kai niissä tilaa pitääkin olla.Ohjeena käytin Novitan syksy 2007 mallia no 95. En käyttänyt ohjeen mallineuletta, vaan ihan tavallista sileää on nämä housut. Lankana meni 7 veljestä 120 g ja puikot no 4. Vyötärölle laitoin kuminauhan sijasta langasta kierretyn nyörin. Sopi minusta tähän paremmin. Pidän näistä raidoista. Alun perin suunnittelin tekeväni myös puseron samoilla raidoilla, mutta taitaa tulla liikaa raitaa. Pitää miettiä vähän toisenlaista.

Aamulla tapahtui meillä näin. Mies luki lehteä. Minä ompelin villahousujen saumoja. Kun olin saanut valmiiksi menin häiritsemään miestä kun kaipasin juttuseuraa. Käytiin siinä seuraavanlainen keskustelu.

- Hei.
- Hei. Eikö sulla ole mitään tekemistä?
- Ei.
- Eikö sulla ole jotain kutomista? Ne villahousut?
- Ei. Ne on valmiit.
- Pitäiskö sun mennä aloittamaan jotain uutta?

Meidän perheessä siis kannustetaan neulomaan :O)

Mutta villahousujen jälkeen tuli jonkinlainen tyhjiö. Suunnitelmia on, mutta kun en oikein tiedä mistä aloittaa. Se villatakki mitä nyt kaikkein eniten haluaisin tehdä on ohjeena koneella, eikä meillä ole tulostinta. Eikä oikein kiinnosta koneen äärelläkään neulominen. Ja ehkä multa puuttuu sopiva pyöröpuikkokin. Sain kuitenkin aikaan jotain hyödyllistäkin. Tein useampia mallitilkkuja eri langoista.Lähinnä laskin vähän menekkiä kun on tullut osteltua noita lankoja vailla mitään suunnitelmaa. Nyt on sitten lisää suunnitelmia mallitilkkujen tekemisen jäljiltä. Pitää kai jatkaa laskemista ja miettimistä. Jos nyt sitten oikein oman suunnitelman mukaista alan tekemään niin aika hurjalta kuulostaa. Ainakin minusta.