Kiitos jälleen kommenteista. Heinolan lelukaupassa olen käynyt joskus lapsena. Siellä päin tulee vain nyt harvemmin liikuttua kun Reuma lakkautettiin. Toisin sanoen en ole käynyt sen jälkeen ollenkaan. Mikä on vähän harmi.

Viikonlopun aikana sain pari kesken ollutta joululahjaa valmiiksi ja aloittelin paria uutta. Tuli hurja paniikki siitä, että ehdinkö sittenkään tehdä jouluun mennessä kaiken minkä suunnittelin. Jos tahtoo ehtiä, se tarkoittaa sitä, että on viikolla enemmän keskityttävä neulomiseen ja elokuvien katselemiseen ja vähemmän valokuvien järjestämiseen.

Tänään käytiin kummitytön ja sisarensa synttäreillä lyhyen piipahduksen verran. Tyynen päiväunet jäivät nukkumatta ja lapsilla alkoi olla sen verran holtitonta menoa, että lähdettiin pikaiseen. Eilen ulkoilin avaamalla ulko-oven kissalle. Ja huomenna ehkä käyn postilaatikolla.

Viikonlopun kohokohta on ollut kuitenkin Tyynen pottailu. Tähän mennessä on tytön suusta tullut aina kiihkeä ei, kun on ehdotettu potalle menoa. Yllättäen viikko sitten Tyyne tuli reippaasti potalle ja pissasi. Tosin 45 minuutin potalla istumisen jälkeen. Éilen tyttö oli koko päivän ilman vaippaa ja meni potalle jo ilman pyyntöä. Välillä siellä olo vähän itketti, mutta aina tuli pissa lyhyemmän tai pidemmän istunnon jälkeen. No se kakka tuli tietenkin matkalla potalle, mutta ajatus oli tärkein.

Vaikka Tyyne on ollut nopea oppimaan kaikkea jo aikaisemmassa iässä kuin Toivo aikoinaan, niin tässä mennään perässä ja reippaasti. Vaan eiköhän se tästä.

***

Ja jos jotakuta sattuu kiinnostamaan: herättelin meidän talon remonttiblogia henkiin reilun puolentoista vuoden tauon jälkeen. Sen verran isoa remonttia on kevällä ja siitä eteenpäin ties kuinka kauan luvassa, että parasta aktivoitua jo hyvissä ajoin.