Olin tänään Lahdessa kiertelemässä ystäväni Helin kanssa. Kivaa oli, jalat kestivät, eikä rahaakaan kulunut liikoja. Kangaskaupassa kyllä lankesin ostamaan vähän kangasta, vaikka tarkoitus oli vain ompelulankoja hankkia. Mutta suurta iloa ja ylpeyttä tunnen siitä, että vaikka kävin lankakaupassa en ostanut muuta kuin virkkuukoukun. Niin kovasti teki mieli jotain lankaa, mutta tyydyin vain katselemaan ja tunnustelemaan. Miten se voi tuntua niin hankalalta olla yksi kokonainen kuukausi ostamatta lankaa? Ja vielä tällainen lyhyt kuukausi.

Niin ja kaksi cd-levyä tuli myös ostettua, tämän vuoden ensimmäiset eli Apulanta: Eikä vielä ole edes ilta ja Sielun Veljet: Otteita Tuomari Nurmion laulukirjasta.

Aamulla ennen kaupungille lähtöä vähän korjailin seinän risukoristetta ja laitoin siihen lisää nauhaa ja kukan. Se näytti jotenkin niin värittömältä, nyt on paljon parempi.

IMG_3357.jpg

Parasta tänään oli kuitenkin päivän posti! Salainen askarteluystäväni oli jälleen muistanut minua! Vastahan äsken sain paketin ja taas tuli postia! Siis miten tällaisesta voi tulla niin iloiseksi. Innoissani avasin kirjekuoren melkein jo postilaatikolla :)

IMG_3360.jpg

Kirjekuoressa oli suloisia tarroja, kiiltokuvia ja onko nuo sitten kuivattuja kukkia, mutta joka tapauksessa tosi iloinen yllätys! Kiitos taas kerran Sinulle SAY :O)