Oho! Kiitos kovasti lapas-kynsikäs-kommenteista. Kyllä ne minustakin onnistuivat hyvin. Vaikka alussa olikin pientä epäuskoa siihen. Käytetty on jo ja hyvät ovat.

Pistän tähän vähän esittelyä kaikenlaisesta turhasta ja tarpeellisestakin tavarasta mitä olen viime aikoina hankkinut. Siis ostellut viimeisen kuukauden sisällä. On näitä pitänyt aina silloin tällöin tänne laittaa, mutta se on vain jäänyt. Mutta nyt laitan. Ensin melkein tarpeelliset ja lopussa melkoinen turhake.

Jättimäinen kori langoille. Oikein mainio kannellinen suuri kori. Tässä säilön ne vähänkin järkevämmät langat ja ne joiden uskon pääsevän käyttöön ensin. Kaikki langathan eivät tietenkään tähän mahdu. Tämäkin kori on jo tupaten täynnä ja kuten näkyy, kaikki haluamani langat eivät sinne mahtuneet.

Lankakori.jpg picture by pupupossu

Naulakko vessan seinälle. Ei ehkä kovin välttämätön, mutta oli pakkorako tehdä nopea ostopäätös koska Toivo alkoi ähisemään vaunuissa. Eli oli päästävä nopeasti kaupasta ulos ja saatava vaunut liikkeelle. Eiköhän tässäkin jo aika pian roiku kaikenlaista.

Naulakko.jpg picture by pupupossu

Vessaan taas. Seinäkaappiin uusi vedin. Edellinen oli kyllä ihan hyvä, mutta tämä on kivempi. Ja eiköhän sille vanhallekin jokin paikka löydy.

Nuppi.jpg picture by pupupossu

Olin päättänyt, ettei me hankita sitteriä Toivolle. Tuli kuitenkin jonkinlainen tarve, kun ei siellä lattialla makoilu aina olekaan niin hauskaa. Jonkunen kerta sitten istutettiin Toivoa auton turvakaukalossa ja se oli niin kivaa siitä, että sitterin hankinta tuli ihan pakolliseksi. Etsittiin käytettyä, mutta vastaan ei tullut sopivaa. Siis tarpeeksi siistiä ja tukevaa. Olisihan käytettyyn saanut kankaat vaihdettua, mutta ei haluttu mitään rimpulaa, joka ei kestä pystyssä rajumpien jalkojenheilutusten aikana. Eli ostettiin uusi. Saahan tämän varmastikin sitten joskus myytyä eteenpäin.

Sitteri.jpg picture by pupupossu

Tässä oli siis tarpeellisten turhakkeiden osuus. Seuraavaksi ei niin tarpeellinen. Ei muuten, mutta kun mulla oli jo entuudestaan numero nelosen virkkuukoukku. Mutta kun siinä vanhassa ei ollut valoa :O)

Virkkuukoukku.jpg picture by pupupossu