Eilen oli se ensimmäinen kerta kun Toivo oli hoidossa. Ja minä ihan hermona. Käytiin miehen kanssa ulkona syömässä kun tässä tammikuussa tuli kymmenen vuotta siitä kun tavattiin. Tai siis tarkemmin aloitettiin seurustelu. Oli aika pitkälle sellainen olo, että ihan kuin jotain puuttuisi. Mutta oli myös muutama sellainenkin hetki, etten ajatellut Toivoa. Enkä soittanut hoitotädille kertaakaan kysyäkseni miten menee. Eli ilta oli oikein onnistunut. Ja ruokakin oli hyvää :O)

Aika paljon olen viime päivinä ja viikkoina piirrellyt erilaisia kaavoja ja leikannut kankaita. Eli pikku hiljaa valmiiksi leikatut pitäisi saada ommeltua kasaan. Yhden mekon tai paremminkin essun tein loppuun perjantaina. Tai kuvan siihen painoin lauantaina juuri ennen kuin lähdettiin ulos. Eli taas on painokuvana sama vanha tuttu sydän mitä olen aikaisemminkin painanut ties minne. Kun ei taaskaan ollut aikaa eikä kiinnostusta tehdä uutta kuviota.

Skkikangasmekko1.jpg picture by pupupossu

Kangas on perinnöksi saatua ja itse värjättyä paksuhkoa pellavaa. Kaava on oma yksinkertainen malli jota nyt vähän muokkasin yläosasta sopivammaksi. Tätä on sitten helppo joskus pienentää jos ja kun rinnatkin pienenevät imetyksen loputtua. Niin ja pituutta essulla on sen verran, että polvet peittyvät. Eli voi pitää yksin tai hameen tai housujen kanssa.

Skkikangasmekko3.jpg picture by pupupossu

Skkikangasmekko2.jpg picture by pupupossu

Päärmeet ompelin kaikki siksakilla, että tuli vähän siinäkin koristetta muuten yksiväriseen kankaaseen.

Tämä näyttää vähän siltä kuin olisi säkki päällä...värinsä ja materiaalinsa puolesta. Joistain ihmisistähän sanotaa, että ne on niin nättejä, että näyttävät kauniilta vaikka säkkiin puettuna. Mun on kai sitten pakko olla niin nätti kun tätä pystyn pitämään :D

Sukat sain myös viikonloppuna valmiiksi, mutta niistä ei ole vielä kunnollisia kuvia. Eli nyt kuvia ottamaan ja sitten ulos!