Tänään on blogin syntymäpäivä - viisi vuotta. Käsityöbloginahan tätä varsinaisesti pidän, mutta olen kirjoittanut tänne kyllä ihan kaikkea mahdollista muutakin: omaa arkea ja juhlaa, matkoja, puutarhaa ja sisustamista. Siis oikeastaan tämä on sekalaisten asioiden blogi.

Tähän viiteen vuoteen on mahtunut elämäni kohokohdat. Ne parhaat ja ikävimmät. Lasten odotukset ja syntymät, naimisiin meno ja vanhempieni kuolemat. Tämä on siis varsinainen muistojen laatikko minulle.

Välillä tulee lueskeltua vanhempia juttuja. Etenkin lasten osalta, mutta myös muutenkin. Alkuaikojen kirjoitukset tuntuvat nyt jotenkin noloilta. Sitten tuli se vaihe kun jutut vaikuttivat jotenkin järkeviltä ja käsitöitä valmistui ihan reippaasti.

Nyt on taas jutut muuttuneet noloiksi ja käsitöitäkin valmistuu vähänlaisesti. Kommenttien määrä on vähentynyt ja podin lopettaako vai eikö lopettaa -vaihetta alkusyksystä. Enkä aio lopettaa kirjoittamista.

Viiden blogivuoden johdosta on seuraavana vuorossa arvonta. Palkinto on jotain pientä itse askarreltua tai pieni lankakerä omista varastoista. Tai kenties kumpikin. Kommentti laatikkoon ja olet mukana arvonnassa. Kommentointiaikaa on kuun loppuun saakka.

Onnea arvontaan :)

minna