Jos Toivon flunssa sotki pikkuisen viime viikon suunnitelmia, niin öljysäiliön laukeaminen on sotkenut paljon suunnitelmia viime viikkojen ja tulevien viikkojen ajalta. Uuden säiliön hankinta, asennus, lupahakemukset, vanhan säiliön poisto ja kaikki vie paljon aikaa ja rahaa. Mutta talvi tulee ja lämmintä tarvitaan.

Viikonloppuna vanha säiliö poistettiin maasta, koska asumme pohjavesialueella. Jos asuisimme muualla, olisi riittänyt, että vanha säiliö olisi täytetty hiekalla. Oli tästä poistamisesta jotain iloakin. Saatiin taas meidän pihalle kaivinkone :) Ja tällä kertaa oikein iso.

hitachi.jpg picture by pupupossu

Nyt on säiliö poissa ja täytemaata tilalla. Piha on yhtä savikuralälliä kaivinkoneen ja sateiden jäljiltä. Tänään päästään tekemään mutakakkuja.

Viikonloppuna poistuttiin kotoa sen verran, että käytiin kummitytön synttäreillä. Ja parilla kirpputorilla. Pitkään aikaan en ole mitään mainittavia kirppislöytöjä tehnyt paitsi jotain lastenvaatteita, mutta nyt löytyi muutakin.

sinkit.jpg picture by pupupossu

aino.jpg picture by pupupossu

Aino-kahvikuppi on ollut ostoslistalla jo pari vuotta. Olen noita Ainoja kerännyt varmaan 15 vuotta ja riittävä jollei jo vähän isokin kuppimäärä oli jo koossa. Mutta sitten yksi kuppi hajosi. Koska noita kuppeja oli ennestään paljon, motivaatio ostaa uusi hajonneen tilalle oli olematon. Varsinkin kun hintaa on yli 20 euroa. Nyt sain kympillä. Että tervetuloa meille kahville vaikka isommallakin porukalla. Kaikille löytyy Aino-kupit. Myös teekupit.

Tänään olisi Korialla neuletapaaminen, mutta en pääse kun olen taas varannut neuvolan samalle ajalle. Ehkä sitten ensi kuussa. Toisaalta olin viime viikolla Nastolan ABC:n tapaamisessa, joten pientä lohtua sekin tuo.

Moni varmaan tietääkin millä neulovan äidin lapsi leikkii. Langanpätkillä.

langatlautasella.jpg picture by pupupossu