Eilen helmikuun viimeisenä päivänä meillä vietettiin ristiäisiä. Hassua tuo juhliminen. Ensin aamulla järjestellään paikkoja, tehdään viime hetken koristeluja leipomuksiin, pikaimuroidaan ja putsataan ylimääräiset tavarat kaappeihin. Sitten muutaman tunnin juhla. Sen jälkeen taas järjestellään paikkoja, pikaimuroidaan ja siirretään ne tavarat pois kaapeista. Eilisistä juhlista muistuttaa enää kukkakimput ja vauvan saamat lahjat. Ja jääkaapin täydeltä vaaleanpunaisia herkkuja. Että tervetuloa meille tänään tai huomenna. Tarjolla on muutakin kuin kahvia.

IMG_1790.jpg picture by pupupossu

IMG_1800.jpg picture by pupupossu

Juhlissa parasta on hyvä seura, herkut ja se kun saa pukeutua juhlavaatteisiin. Tai oikeastaan se kun saa pukea lapset juhlavaatteisiin. Niin hienoiksi.

IMG_1796.jpg picture by pupupossu

Vauvan nimen arvailu meni monilta aika pieleen. Pahoittelen sitä k-kirjaimen aiheuttamaa sekaannusta. Ei tullut Kerttu Kaarinaa. Tai mitään muutakaan k-alkuista nimeä. Se k-kirjain tarkoitti ja tarkoittaa ihan oikeasti vain k niin kuin keittiö.

IMG_1940.jpg picture by pupupossu

Tytön nimi on ollut valmiina jo yli kaksi vuotta. Eikä sitä miksikään muutettu. Ei oikeastaan edes harkittu muuttaa. Kun niin kovasti siitä tykättiin. Ja tykätään edelleen. Tytöstä tuli Tyyne Vieno Vilhelmiina.