Piti päivittää eilen illalla, mutta myrsky tuli ja vei sähköt. Mutta olihan komea ukonilma. Meillä ei mitään tuhoja tullut, sen verran Salpausselän kupeessa asuminen tuo suojaa. Kiva kun satoi vettä, vaikka enemmänkin olisi saanut tulla.

sataa.jpg picture by pupupossu

Hiljainen viikko on tekemisten puolesta ollut. Edellisenä sunnuntaina käytiin kylässä mökillä ja maanantaina kävin Korialla neuletapaamisessa. Muu aika on kulunut kotona ja se on ollut vaihteeksi tosi mukavaa. Aika paljon olen neulonut ja valmistakin on tullut. Niistä myöhemmin.
 
Viikonloppu vietettiin pitkästä aikaa mökillä. Oli peräti toinen kerta tänä kesänä. Kovin motivoitunut en ole ollut mökkielämään. Kun on oma piha ja mökki on yhteishyvä - siinä riittävästi syitä. Mutta nyt tuntui siltä, että siellä voisi käydä enemmänkin ja ehkä saattaisin jopa innostua mökin sisustamisesta ja pihan laitosta. Aloitin jo siivoamalla astiakaapin ja tuomalla yhden verhon kotiin mitaksi uutta verhoa varten. Kyllähän siellä viihtyisi paremmin kun sisus olisi kiva. Katsotaan jatkuuko innostus.
 
Mökillä grillattiin, paistettiin lettuja, uitiin ja oltiin vain. Käytiin Kymijoellaa kalassa Venäjältä tulleesta savusumusta huolimatta. Toivokin jaksoi istua koko  tunnin paikoillaan. Ja minä. Mutta Toivolla oli niitä kiviä ja minulla neule. Tyyne nukkui. Kolme kalaa tuli, mutta laskettiin ne takaisin jokeen kasvamaan.
 
minnakalassa.jpg
 
kalassa.jpg

tulossakalasta.jpg