Tänään oli postilaatikkoon tullut kivaa postia vaikka kuinka paljon: Kotipuutarha-lehti, Suuri käsityölehti ja iso kirje SAY:ltä :) Kirjekuori avattiin tietysti ekana ja kiireesti. Siellä oli vaikka mitä ihanaa: erilaisia papereita, 3D-kuvia, muita kuvia (kissoja - söpöjä), kukkia, pieni sievä vihko, tarroja, ihania nalle-nappeja ja kaunis ATC-kortti.

SAYhelmikuu.jpg

Kaikki ihanuudet eivät näy selkeästi tässä kuvassa, mutta olipa henkeä salpaava paketti :O) Nalle-napit ovat aivan hurmaavat ja kortti Kaunis isolla K-lla :) Kiitos paljon Sinulle SAY - tulin oikein iloiseksi :D

ATC-kortteja en ole itse koskaan tehnyt ja tämä SAY:ltä saamani ATC-kortti oli minulle aivan ensimmäinen kosketus kyseiseen asiaan. Olen toki lueskellut ja katsellut toisten blogeja kateellisena kun on niin hienoja kortteja näytillä. Jos uskaltaisin voisin vaikka kokeilla. Se kyllä kovasti kiinnostaisi.

Itse olen tänään aamulla yrittänyt näpertää jotakin juuri tämän SAY:n tiimoilta omalle ystävälle, mutta vielä on pahasti kesken. Onneksi on tässä kuukausi aikaa toimia:)

Aamun näpertelyn jälkeen menikin loppupäivä työhuonetta siivotessa. Tai siellä lähinnä käsityölehtien ja -ohjeiden sekä kaavojen sekamelskaa selvittäessä. Voi voi. Laitoin jo ison pinon vanhoja Burda-lehtiä paperikeräykseen ja Suuri käsityölehtipino odottaa vuoroaan. Niistä aion kyllä parhaat palat säästää, mutta jokainen on nyt selattava, plääh. Ja kun tänään tuli se uusikin numero niin ei nuo vanhat oikein nappaa. Uudessa oli mun mielestä paljon kivoja ja toteuttamiskelpoisia juttuja. Täytyy vielä perehtyä vähän tarkemmin.

Lehtienlajittelupuuskan keskellä ompelin pikaisesti koriin suojapussin. Kankaana on jotakin perittyä pellavasekoitetta ja solmimisnauhoina mitkä-lie-pitsit. Säilytän korissa lankoja ja aina ne tarttuvat kiinni hapsottaviin pajunoksiin. Ei tartu enää. Pajukorin olen tehnyt itse joskus vuosia sitten pajutyökurssilla. Ei mikään kummoinen taidonnäyte: tosi ruma ja iso. Se on mun eka pajutyökokeilu ja tuollaiset korit piti tehdä. Kaikki oksat eivät ole edes pajua kun isä keräili mulle noita oksia silloin, joten seassa on aika paljon myös pihlajaa. Mutta kyllä kori lankojensäilytysastiana on kestänyt ihan hyvin. Ja nyt se näyttääkin paremmalta.

IMG_3075.jpg

Täytyy mennä vielä jatkamaan lehtien lajittelua. Kaavakasa pitäisi myös käydä läpi. Sitten kun saan nämä siivottua en enää aio sotkea ikinä. Heh.