Rumpu

8229444098_448095e151.jpg

Eräässä lahtelaisessa putiikissa oli vastaavanlaisia rumpuja, joista sain idean tehdä tämän. Ostin taannoin jäätelökoneen, joka oli pyöreässä pahvirasiassa. Säästin rasian, koska noita pyöreitä on harvemmin missään tarjolla. 

Liimasin rasian päälle kirpparilta löydetyn nuottivihkon sivuja, pitsiä ja nyöriä. 'Rumpukalvon' päällystin rypistetyllä voimapaperilla. Kapulat meillä jo olikin ennestään.

Tämän rummun erikoisuutena on se, että kun se ei ole rumpukäytössä, sitä voi pitää säilytysrasiana vaikka rumpukapuloille. Ja todennäköistä on, että rumpukäyttö on vähäisempää.

Parasta oli vahingossa tapahtunut yleissivistyksen kasvaminen tätä tehdessä. Aram Hacsaturján on näköjään unkarilainen säveltäjä. Sitä en tiennyt kun joskus kauan sitten täyttelin ristikoita ja sana aram tuli usein ristikkoon. Kyllähän sen täyttää osasin kun se oli joka ristikossa, mutta en tiennyt kuka tai mikä. Vieläköhän sitä ristikoissa käytetään? En tiedä koska en enää niitä täytä.

8228377903_6347ef5a69.jpg

8229443592_e8e1e6bd38.jpg

***

Eilen käytiin Toivon kaverin synttäreillä. Ne olivat kuukauden sisällä neljännet lastenkemut, joihin osallistuttiin - omat mukaan lukien. Hurja synttäriputki on nyt ohi. Kivaa meillä oli kaikilla ja toivottavasti nähdään pian uudelleen.