Jo vain - kyllä meillä kahvin lisäksi teetäkin saa, joten tervetuloa :)

On tässä muutamat kahvit päässyt keittämään muillekin kuin itselle. Mukavalta tuntuu kun meitä muistetaan. Sitä vaaleanpunaista vaatetta ei vain alkanut kuulua ja melkein jo hermostuin asiasta. Tänään onneksi posti toi mukanaan ihanan vaaleanpunaisen mekon <3

Pari viikkoa sitten eli muutama päivä ennen vauvana syntymää, tehtiin retki Ikeaan Vantaalle. Päivän tarkoitus oli lähinnä se, että minä pääsen pois neljän seinän sisältä ilman vaativia liikuntasuorituksia. Ikean sisällä tapahtuneen kävelyretken lisäksi myös jotain pientä tarttui mukaankin.

Syksyllä hankittuun kaappiin löytyi vetimet. Mies kiinnitti ne Toivon kanssa eilen.

IMG_1237.jpg picture by pupupossu

kaappi.jpg picture by pupupossu  

nupit.jpg picture by pupupossu

Toivolle ostettiin pieni tuoli. Kahta ei raaskittu ostaa, joten ensi kerraksikin jäi jotain hankittavaa. Eikä tuo vauvakaan vielä tuolilla istu pitkään aikaan.

toivontuoli.jpg picture by pupupossu

Minä päällystin tuvan tuolit uudella ikealaisella kankaalla.

tuoli.jpg picture by pupupossu

Edelliset päälliset olivat jo melko nuhjaantuneet ja likaiset. Tarkoitus on pestä ne ja käyttää samaan tarkoitukseen vielä uudelleen. Ikealainen kangas on hyvä varapäälliseksi. Tukeva ja edullinen. Maksoi alle 5 euroa metri ja reilulla metrin pätkällä sain päällystettyä kuusi tuolia. Olen tyytyväinen.

tuolit.jpg picture by pupupossu

Sisustamisen lisäksi olen myös ehtinyt neuloa. Joka päivä muutaman silmukan. Vauvalle on valmistumassa jälleen nuttu. Ei nuo Toivon vanhat mahdu tytön päälle, vaikka niin kuvittelin. Ja se ainoa mikä mahtuisi, värjääntyi pyykissä, eikä sitä viitsi edes kotona pitää. Tämä taitaa valmistua ennen sitä ensimmäistä ulkoilua - vain hiha puuttuu.

nuttukesken.jpg picture by pupupossu