Ensimmäinen lankahamsteriviikko meni ilman tuskaa langanostamattomuudesta. Ja neuloinkin ihan sikana. Neuletakista ei puutu enää kuin aika paljon. Isoäidinneliötilkkujakin tuli tehtyä kuusi eli ylitin neljällä normaalin viikkotavoitteen. Kahtena päivänä en tehnyt mitään. Joten viikon tulos on sen takia hieno.

Torstaina kävelin Tyynen kanssa lähikuppilan neuletapaamiseen. Vajaan tunnin aikana sain juotua puoli litraa limua, imetin kaksi kertaa, vaihdoin yhden vaipan, rauhoittelin itkevää lasta, selasin Modaa noin neljän sivun verran ja neuloin villatakin vartalo-osaa neljäsosakerroksen. Vaikka neulomisosuus jäi varsin heikoksi, oli ihanaa päästä ihmisten ilmoille ja viedä Tyyne ensimmäistä kertaa tapaamiseen.

Tällä viikolla on muutenkin käyty normaalia enemmän jossain: lauantaina lasten serkun synttäreillä ja tänään vaatekutsuilla. Koska huomenna ja tiistainakin on menoa niin tulee aikamoista reissaamista harjoitettua. Keskiviikkona en aio sitten käydä edes pihalla.

Posti toi viikolla pari kivaa pakettia. Ensimmäisestä paljastui entisen työkaverin tekemä tilkkupeitto. Ihana <3 Toivo sai pari vuotta sitten myös oman ja nyt Tyyne.

IMG_2002.jpg picture by pupupossu

Toisessa paketissa oli jämälankakirja. Tämä kirja on vilahdellut useissa blogeissa ja tilasin sen, koska kannen jämähame herätti suunnatonta mielenkiintoa. Kirja on ihan mahtava. Toteuttamiskelpoisia ohjeita on useita ja vähintäänkin yhtä paljon tulee omia ideoita kirjaa selatessa.

kirja.jpg picture by pupupossu

Näiden lisäksi posti toi vain yhden laskun, joten hyvä oli postiviikko.