Kiitos pupupussikommenteista :) Hiukan pupua tarvitsee vielä korjata: ripustuslenkkiä kiinnittää tukevammin ja vetoketju ommella koneella. Sitten on hyvä. Kestää rajumpaakin käsittelyä.

Lankahamsterikuukauden tilinpäätöksestä yritän kirjoittaa lyhyesti. Tavoitteena oli puolen kilon kulutus ja langanostamattomuus. Kumpikin tavoite täyttyivät. Puoli kiloa ylittyi reippaasti - neuloin tässä kuussa lankaa pois 1220g eli paljon. Omiin tilastoihin ei vielä pääse kuuluisat isoäidin neliöiden grammat, ne tilastoidaan vasta kun peitto on valmis. Mutta 900 g tuli tässä kuussa hyvää. Kuukauden aikana tein isoäidin neliöiden lisäksi February Lady Sweater -villatakin, tiskirättejä, yöpukupussin ja tänään valmistui hassu pipo.

hassupipo.jpg picture by pupupossu

Hassu pipo

Lanka: Drops Fabel (75% villa, 25% polyamidi) ja Drops Merino (100% merino). Kulutus 110 g, josta Fabelin osuus 40 g ja Merinon 70 g. Noin suunnilleen.

Puikot no 4.5.

Ohje: Novita Kevät 2010, no 24. Tein ihan ohjeen mukaan, vain pienin muutoksin: Silmukoita aloituksessa 80 ja lisäyksen jälkeen 90, resorissa oikeat silmukat kiertäen.

Tuli tosi hassun näköinen, mutta kiva. Napakka pipo ei valu silmille. Löysempi olisi tietty kauniimpi ja saatan ehkä joskus sellaisenkin tehdä. Mutta kyllä tälläkin kelpaa ulkoilla.

Langanostolakkoa yritän jatkaa vielä, mutta paineita siitä en aio ottaa. Sen sijaan huhtikuun tavoite on olla aloittamatta uusia neuleita ja saada valmiiksi parikin keskeneräistä. Aika monet sukat taisi jäädä kesken ennen hamsterikuuta eikä niiden neulominen juuri tällä hetkellä oikein innosta, mutta yritetään motivoitua.

Uudessa pipossa ulkoilin reippaan tunnin pihalla laittaen kuistin pääsiäiskuntoon. Olisi noita narsisseja voinut tuohon enemmänkin laittaa, mutta näillä yritetään pärjätä tämä pääsiäinen. Koivun oksatkin ovat surkeita tuulen koivuista lennättämiä ja maasta kerättyjä jämiä. Ei tuonne hankeen oikein päässyt oksia katkomaan. Kunnon risuja on luvassa kunhan tuosta yksi pihakoivu kaadetaan.

kuisti.jpg picture by pupupossu

Kesälelut kaivettiin esille, vaikkei sulaa pihaa ole kuin pari neliötä. Kllä nyt kelpaa.

ulkolelut.jpg picture by pupupossu

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!