Kävin eilen pitkästä aikaa neuletapaamisessa ja olipa kivaa. Kivan lisäksi neuloin monta kerrosta puseroa ja sehän taitaa valmistua ihan lähikuukausina :) Ja ala-arvoisten askartelujen sarjaa jatkaa ystävälle tehty synttärikortti. Käytiin kahvilla ja vietiin lahjaksi omenapuu, jonka oksilla kortti kauniisti roikkui. No, eihän ainakaan kaupasta moista saa.

Olen yrittänyt uudistaa lasten huonetta, koska sitä tavaraa tuntuu kertyvän. Vaikka paljon laitetaankin eteenpäin. Järkeistettiin lelujen säilytystä ja taisi onnistua koska näyttää siistimmältä. Siis tottahan ne lelut aina leviävät lattialle ja sängylle ja pöydälle kun niillä leikitään, mutta kun niitä siivoillaan pois ei enää kaappien päälliset notku tavaroita.

Samalla huoneen ilme muuttui kun maalasin kirjahyllyn, säilytyskoreja ja muutaman pikkujutun. Kaikissa on maalina ollut Tikkurilan Helmi kalustemaali, joka on parhaaksi todettu. Ja vesiohenteisena on helppo. Valkoinen maali on tavan maalarin valkoista, vaaleanpunainen sävy on nimeltään Pioni, turkoosin nimi on Capri.

Huoneessa olleet korit olivat kaikki eri sävyisiä. Nyt ne ovat valkoisia. Myös seinähylly on maalattu. Koreissa säilytetään vaippoja, sukkia, rasvoja, harsoja, yöpukuja.

Hyllystä tuli valkoinen ja nyt se on kivempi kuin ennen. Hioin sitä hiukan kuluneen näköiseksi, ettei sitten ne oikeat kulumat näyttäisi niin pahoilta. Kranssi ja kehys on maalattu vaalealla turkoosilla.

Innostuin myös ompelemaan uudet verhot. Muumit alkoivat jo kyllästyttää - ainakin minua. Kapea kappa on vanhasta lakanasta. Toivo pyysi leppäkerttukuvioista verhoa. Ja kävi tuuri kun leppäkerttukangasta löytyi Lahden Eurokankaasta. Siitä verho pikkuikkunaan.

Tein samalla pari uutta tyynynpäällistä. Toisen leppäkerttukankaasta, toisen jämätilkuista. Jämäkankaista ompelin myös viirinauhan ja vanhasta verhosta säilytyspussin.

Nyt näyttää kivalta. Vaikea on miettiän tuota huoneen väritystä kun siellä majailee tyttö ja poika. Eikä minua minkäänlaiset lastenkankaat kiinnosta. Tämä on ainakin tällä hetkellä sopiva. Tapetin haluaisin myös vaihtaa, mutta sitä ennen on kahden muun huoneen tapetointi tai ainakin tapetin poisto, joten jonoon vain.