Ooh! Kiitos kommenteista! Kyllä se pehmuste käytössä on mainio.

Pehmusteen kangas on ostettu jokunen vuosi sitten Kodin Ykkösestä. Tuota kangasta on ollut siellä myynnissä vielä tämänkin vuoden puolella, samoin Anttilat myyvät sitä. Hinta oli jotain viisi euroa metri. Kangas ei ole kerniä vaan pvc-pinnoitettua puuvillakangasta. Kestää hyvin pesun ja silityksenkin. Ja oli myös helppoa ommeltavaa.

Sitä(kin) tosiaan odotellaan innokkaasti, että koska se pojan syöttäminen muuttuu haastavammaksi. Tällä hetkellä kuitenkin maistuu hienosti ihan kaikki.

IMG_0566.jpg picture by pupupossu

Toivosta vielä, ettei ihan väärinkäsitystä tule. Toivo on kyllä oikeasti hyväntuulinen vauva. Mutta tokihan niitä kiukkuja, itkuja ja suruja meilläkin esiintyy. Kun on väsymys tai nälkä tai kun ei pääse eteenpäin tai kun puetaan vaatteita tai etenkin ulkovaatteita tai silloin kun tulee paha uni. Eli monta kertaa päivässä. Mutta lyhyesti. Ja pian jo hymyillään. Ellei sitten nukuta.

Mutta se juhlaputki. Meillä on elämä yhtä juhlaa toukokuun ensimmäisestä päivästä aina kesäkuun alkupuolelle: kummankin kissan syntymäpäivät, minun ja miehen syntymäpäivät, minun ja toisen kissan nimipäivät, äitienpäivä, hääpäivä. Miehelle tämä onkin tehty helpoksi - ei tarvitse muistaa kuin yhden kerran. Ja se kerta on sitten huomenna kunon äitienpäivä. Tosin mies muisti myös synttäripäivänä lahjakortilla läheiselle puutarhalle. Omenapuu tai koristeomenapuu tai joku muu ihana puu sieltä meille kotiutuu jonain päivänä.

Tärkein ja odotetuin juhla näistä on tietenkin minun ensimmäinen äitienpäivä. Kun nyt vihdoinkin saan juhlia sitä olemalla itse äiti. Juhlistaminen alkoi jo eilen kukkakimpulla. Tänään mennään ulos syömään ja Toivo hoitoon. Huominen on sitten yllätys.

Tämä juhlaputki päättyy kesäkuun neljäs päivä Toivon päivään. Meillä on kahvipannu kuumana koko päivän ja avoimet ovet kaikille.

Siellä, missä on toivoa, on elämän valoa ja voimaa. 

IMG_0560.jpg picture by pupupossu