Ei pidä mennä lupailemaan mitään käsityöpäivityksiä, jos ei ole ihan varma, että sellaista on tosiaan luvassa. Eli ei vieläkään mitään. Olen kyllä ommellut, näpertänyt, neulonut ja huovuttanut, mutta kaikki on vielä vaiheessa. Tälle viikolle kun tulikin sen verran muita tapahtumia, että käsitöiden eteneminen hidastui. Lupaan siis käsityöpäivitystä joskus ensi kuussa. Kuvassa on keskeneräinen huivi, josta puuttuu noin seitsemän kerrosta, mutta juuri ne viimeiset seitsemän, jossa on niitä silmukoita paljon. On tässä kyllä tulossa hyvää neulonta-aikaakin, kun lauantaina on suuntana Tampere ja meiltä kestää matka sinne pari tuntia.

huivikesken.jpg picture by pupupossu

Tänään ei pitänyt päivittää ollenkaan, mutta meidän päiväsuunnitelmat muuttuivat, kun sain puhelun keskussairaalasta ja tiedon, että äiti on nyt siellä. Ei mitään vakavaa, mutta viikottainen äidin luona käynti päivällä kävellen vaihtui sairaalakäyntiin illalla autolla.

Alkuviikolla kävin Reumalla näyttämässä itseäni. Onnettoman surkea oikea käteni ja sormeni kyllä tästä vielä kuulemma jonkun verran muuttuvat paremmiksi. Mutta aikaa se vie. Reumatologi totesi myös, että en ole enää työkykyinen ja asia otetaan esille uudestaan sitten kun töihinpaluu on ajankohtaista. Tottahan se on, että olen huonossa kuosissa, mutta en omasta mielestä ehkä kuitenkaan noin huonossa.

Tällä viikolla meillä on myös ollut kahvipannu kuumana vieraille ja itsekin kävin nauttimassa ihan jonkun muun keittämää kahvia. Minä sain vierailta kukkia, itse vein vain itseni ja lapseni. Ensi kerralla menen kukkapuskan kera.

santtu.jpg picture by pupupossu

Perhekerhon kevätkausi korkattiin myös eilen. Siellä olikin valokuvaus. Siksi ne kaikki olivat niin hienoissa vaatteissa. Meidät sijoitettiinkin ryhmäkuvassa sinne reunaan. Voivat sitten halukkaat leikata räsypekat pois kuvasta.

Kerhon jälkeen hurautettiin bussilla Lahteen ja kierreltiin ympäriinsä. Toivo nukahti bussissa vaunuihin ja minä kävelin katuja ristiin rastiin, ettei vauva heräisi kun liike loppuu. Ostoksia tein myös. Ostin reumalääkkeitä, omelukoneen lampun ja vähän lahjuksia.

Yhtenä päivänä lajittelin jämälankoja, joista virkkailen isoäidin neliöitä. Toivo pyöritteli päätään eli totesi, ettei äidin lankoihin saa koskea. Haki sitten oman lankakeränsä, mitä alkoi itse lajittelemaan. Sai apua Almalta. Meillä tykkää aika moni langoista.

IMG_6706.jpg picture by pupupossu

Olen saanut tunnustuksia. Mimosa muisti tällä. Kiitos paljon <3

kblogger.jpg picture by pupupossu

Ja Mimmu muisti tällä. Yhtä suuri kiitos tästä <3

ilovethisblog.jpg picture by pupupossu

Tällä kertaa annan nämä törkeästi kaikille täällä käyville lukijoille ja kaikille, joiden blogeja seuraan. Sillä nyt lähden siivoamaan. Imuroin ja sitä ennen korjaan lattialta kaiken sinne levitetyn. Kuvassa vain yksi pieni kulma kaikesta lattialle leikitystä. Ja tuohonkin on kuvan ottamisen jälkeen ilmestynyt paljon muuta.

sotkulelut.jpg picture by pupupossu