Olin tänään keskussairaalan äitipolilla tarkastuksessa. Raskausviikkoja on menossa 32 + 5. Seurannassa oli sikiön kasvu, kun ekalla kerralla sitä kasvua ei enää tässä kohtaa tapahtunut. Nyt on kaikki ihan normaalisti. Kasvu menee suunnilleen keskikäyrällä ja sikiön painoarvio oli 1900 g. Ei tarvitse enää käydä tämän takia sairaalassa. Toivottavasti seuraava käynti on se synnyttämään meno.

Lapsivettä on kuulemma runsaasti, minkä vuoksi kohtu on jo nyt iso ja sen takia myös vatsa. Alkaa kyllä vähän kyllästyttämään melkein tuntemattomienkin ihmisten kommentit vatsan koosta. Eihän tässä nyt kaikki muutenkaan olla samankokoisia. Koska raskaana olevalta saa kysyä ihan mitä tahansa ja sanoa myös ihan mitä tahansa ihan mistä tahansa niin saako raskaana oleva vastata myös ihan mitä tahansa? Sillä raskaana olevahan voi aina syyttää runsasta ja erikoista hormonitoimintaa. Seuraavalle, joka sanoo minulle, että onpa suuri vatsa, taidan sanoa vain kiitos samoin.

Eilen Toivo sai oman sikainfluenssapiikkinsä ja toissapäivänä mies. Nyt ollaan ihan yhtä samaa possulaa koko perhe. Kovasti on nuo rokotukset ja niistä aiheutuneet jonot ympäri Suomea saaneet kritiikkiä, mutta meidän kunnassa on ainakin meidän kolmen osalta tapahtunut kaikki hyvin tehokkaasti ja nopeasti. Eniten aikaa odotushuoneessa vietti mies - kokonaista kymmenen minuuttia.

Ja jotta jotain oikeaa asiaakin tulisi kirjoitettua niin tänään tulla tupsahti postilaatikkoon paketti Salaiselta Neuleystävältä.

snynkolmas.jpg picture by pupupossu

SNY oli kivasti kirjoittanut lankoihin, mitä niistä on tarkoitus tehdä. Valkoisesta Yliristniemen villalangasta minulle lapaset ja Fabelista Toivolle sukat. Makeispussista oli kortissa maininta, että karkit jaetaan myös miehelle :D Näin tapahtuu. Edellisessä lähetyksessä Toivon saama Playmobil-ukko sai myös hiukan varusteita - ne eivät näy kuvassa kun ovat edelleen teipillä kiinni tuossa toisessa kortissa.

Kiitos kivoista langoista SNY. Fabelista pidän kovasti ja tuollainen sataprosenttinen luomuvilla on hyvin mieluinen lanka. Ja lapaset siitä teen.

Tämän lisäksi odottaa Matkahuollossa paketti Pirtin kehräämöltä. Eli lankaa tunkee meille ovista ja ikkunoista.