Jaahas. Kun saa omat photobucketongelmat ratkaistua onkin sivupohjan tekijältä loppunut photobucketin käyttö eli pohjan kuvat on nyt kaikki hävöksissä. Laitoin nyt väliaikaisesti katsotaan kuinka pitkäksi aikaa tuon Vuodatuksen oman pohjan, joka on ehkä hiukan tylsä. Mutta nyt ei voisi vähempää kiinnostaa kuin uuden pohjan muokkaaminen tai etsiminen. Varsinkin kun en ole mikään innokas enkä edes hyvä atk-tyyppi. Vaikka olenkin työpaikan atk-sedän sijainen. Minusta se nimitys oli ja on lähinnä huono vitsi. Eli tällä pohjalla mennään epämääräinen aika. Toivottavasti ei kauan.

Mutta kiitos kiitos kuplan kohtalon kommenteista. Suurin kiukku ja harmitus on täällä laantunut tai melkein jopa hävinnyt. Mies on löytänyt jo monta myynnissä olevaa romukuplaa, joista saisi tarvittavat osat eli katon, oven, etupellin ja tuulilasin. Siis koska tuo kupla on kupla niin sitä ei viedä korjaamolle, vaan ropataan itse kuntoon. Tai siis mies korjaa. Toivo kyllä lupasi auttaa. Minä en. 

IMG_9924.jpg picture by pupupossu

Vakuutuksista sen verran, että oma kotivakuutus ei korvaa puun kaatumista auton päälle. Mutta jos puu olisi ollut naapurin puolella niin naapurin kotivakuutus korvaisi. Ja kaskoahan ei tuon hintaluokan autolle kannata ottaa eli siinä ei sitä ole. Omavastuukin on sen verran suuri, että sillä jo melkein saa nuo tarvittavat osat. Työn osuus sitten jääköön hinnoittelematta.

Kaikista 'pienistä' takaiskuista huolimatta elo ja olo sujuu hyvällä mielellä. Rahallahan noista selviää.

Kuluneella viikolla minulla oli neuvola ja sokerirasitustesti. Nyt juuri tänään on menossa raskausviikkoja tasan 27. Pientä selkäkipuilua ja huonoa hemoglobiinia lukuun ottamatta raskaus sujuu hyvin. Selkäkipuahan on helppo välttää kun ei tee niin kauan niitä juttuja mistä sitä tulee. Kuten imurointia. Ja huono Hb ehkä korjaantuu rautanappuloilla. Sokerirasitustestin tuloskin oli hyvä eli sokerit kohdallaan. Saa syödä vielä pullaa. Ensi viikolla sitten käynti keskussairaalan äitiyspoliklinikalla. Taitaa olla jo kolmas kerta. Lupasivatkin tarkkailla tiheämpään kun edellisessä raskaudessa oli niitä sikiön kasvuongelmia. Ihan hyvä.

Viikon verran olen etsinyt kirpputoreilta talvikenkiä Toivolle, vaan en löytänyt. Sitten aloin miettimään sitä, että miksi ostan Toivolle kirppiskengät, kun en itsellekään osta. Vaan sitten en ihmetellyt sitäkään enää, kun maksoin itseni kipeäksi omista ja Toivon kengistä. Omia saatan kenties ja toivottavasti pitää vielä jatkossakin, mutta Toivolla nuo kengät taitavat mennä vain tämän talven. Tulevana talvena ulkoillaan ja paljon.

Eilen tosiaan kiertelin hiukan kirppareita Lahdessa ja näin pitkästä aikaa hyvää ystävää. Tänäänkin menin taas kirpparikierrokselle - nyt torille. Jotain pientä löytyi.

Räsymatto tulee kenties eteiseen. Se tarvitsee vielä pesun ja sen lisäksi pitäisi löytää toinen matto sille kaveriksi. Punnukset löytyivät torilta, samoin vanha lasipullo. Lasipulloja on meillä jo ennestäänkin enkä olisi tuotakaan ostanut, ellei naapuri olisi ollut sitä myymässä. Onhan nuo vanhat pullot kuitenkin kivoja.

mattojapunnukset.jpg picture by pupupossu

lasipullo.jpg picture by pupupossu

Neuleet ovat edistyneet ja samalla eivät ole edistyneet. Purotoppi joutui kolmannen purkukerran jälkeen pinoon kesken on ja niin saa myös olla. Motivaatio sen saman kappaleen moneen kertaan neulomiseen on miinus sata. Vaikka Puro on kivaa neulottavaa, niin ei se ihan noin kivaa ole. Siispä olen aloitellut kaikenlaista muuta.

keskennyt.jpg picture by pupupossu

Mustia sukkia teen ajatuksella yksi mallikerta päivässä päivänvalossa Toivon päiväunien aikaan. Ruskeaa liiviä on tavoitteena tehdä kaksi senttiä päivässä. Näin saan sen valmiiksi jouluun mennessä. Näiden lisäksi olen jälleen aloittanut pipojen/hattujenneulomisurakan. Jospa noista tulevista hatuista valmistuisi edes yksi hyvä käytöön. Palaan tähän hattuasiaan kun saan jotain valmista.

Nyt menen neulomaan sitä kahta senttiä. Sen jälkeen kun Toivo herää päiväunilta ja syö jotain, mennään ulos aurinkoon. Maanantaina kuulemma sataa lunta täällä etelässäkin.