Mies sanoi tänään: Sä saat melkein joka päivä jotain kivaa postissa. Niin saan. Ja näihin kivoihin posteihin verrattuna kaikki puutarhalehdet ja käsityölehdet tuntuvat ihan tylsiltä.

Tänään muutti Nallun tekemä Nallutsi meille. Siis ihana! Se on luonnossa paljon isompi kuin kuvittelin...ja niin söpö :O) Hiukan ehkä ujo!

Nallutsi.jpg

Kyllä Nallutsi kovasti mietti, että minneköhän päin meillä asettuisi. Ensin katseltiin muita nalleja vähän sillä silmällä. Mutta ei tuntunut oikein sopivalta. Pikkuisen ehkä pelotti. Ne oli niin isoja! 

Nallutsikatseleemuitanalleja.jpg

Mutta intiaanitytön kanssa on näin alkuun turvallista katsella ja tarkkailla mitä tässä talossa tapahtuu. Se on vähän kuin isosisko kukkamekkoineen :O)

Nallutsijaintiaani.jpg

Kiitos paljon Nallu! On mukava ihastella  siististi ja huolellisesti tehtyä hyvää käsityötä. Sellaista kuin Nallutsi on :O)

Onneksi tulee vähän väliä postilaatikon täydeltä toisten tekemiä käsitöitä. Se on hyvä, kun en itse saa oikein mitään aikaiseksi. Kevätsiivoustakin pitäisi aloitella, mutta se tuntuu jotenkin turhalta kun on tuo keittiöremontti vielä meneillään ja kaikki huoneet täynnä tavaroita. Remontti siis jatkuu edelleen, vaikken siitä ole mitään kirjoitellutkaan pitkään aikaan. Se johtuu siitä, ettei mun ole tarvinnut siihen osallistua. Siellä on kitattu ja hiottu jo yli viikon. Ei ole minun työtä.

Jos jotain kiinnostaa oikeasti tietää remontista vähän enemmän niin sillekin olen perustanut oman blogin. Hmm. Nyt on kolme blogia. Liikaa? No, mies päivittää myös tuotta remppajuttua. Ja jos mies oppii oikein kunnolla ne päivityshommat, niin mun ei siihen blogiin enää tarvitse puuttua. Ja miksei oppisi. Onhan sitä nyt jo harjoiteltu. Ja ihan sulassa sovussa :D

Vähän olen tässä parina aurinkoisena päivänä tehnyt jo jotain pihajuttuja: hahmotellut ja leikannut oksia. Meillä on vielä jonkin verran lunta täällä, joten ei oikein kunnolla mitään pääse tekemään. Ja ehkä on vielä liian aikaistakin.

Muita alkuviikon puuhia: päiväunet kahtena päivänä, pääsiäisruohon kylvö, kangaskaupassa käynti, askarteluliikkeessä käynti, hyötykävelyä 3,5 km ja lyhyt kävelylenkki sillä tekosyyllä, että ostin läheisestä leipomosta mustikkapiirakan - tuossa kai kaikki mainitsemisen arvoinen. Televisiota en ole katsellut kun sieltä ei mitään minua kiinnostavaa oikein tule. Harmi. Aika ei ole säästynyt kuitenkaan mihinkään muuhun tekemiseen vaan yksinkertaisesti käyn aikaisemmin nukkumaan.