Kuluneen viikon piti olla rauhallinen. Pelkästään kotona olemista. Ei se sitten mennytkään ihan niin.

Viime sunnuntaina käytiin Orimattilan rompetorilla ja samalla kotieläinpuistossa. Romutorilta löytyi Toivolle pari vanhaa leluautoa ja traktori. Itselle katselin ruosteisia saksia, mutta oli sen verran kalliit, etten raaskinut ostaa. Toivosta kiinnostavinta romutorilla oli vanha käynnissä oleva traktori, minua ei oikein kiinnostanut mikään ja mies oli kiinnostunut kaikesta.

IMG_7445.jpg picture by pupupossu

Eläinpuistossa Toivoa ja minua kiinnosti kaikki, miestä ei niin kovasti mikään. Parasta oli kuitenkin pupun kopin reunalta löytynyt pyöreä pupun kakka.

IMG_7460.jpg picture by pupupossu

Maanantai oli rauhallinen kotipäivä ja siitä kerroinkin tuossa aikaisemmin.

Tiistaina surautettiin onnikkabussilla Lahteen. Ostoksia tehtiin. Pesupähkinöitä ja kankaita - siinä tärkeimmät. Löytyi ihanan ohuita puuvilloja mekkokankaiksi. Toivottavasti edes joku noista valmistuu tämän kesän aikana. Ainakin olen jo pessyt ne kaikki.

kolmekangasta.jpg picture by pupupossu

Keskiviikko ja torstai kuluivat suunnilleen kotona ja pihalla.

Perjantaina jälleen Lahteen ostoksille. Ostin kengät. Ostin myös edellisellä kaupunkireissulla unohtuneet saumurilangat. Ja kävin pitkästä aikaa ruokakaupassa.

Lauantai oli se päivä kun piti hengata kotona koko päivä. Mutta tulikin käytyä kolmessa paikassa. Miehen pomolla - ostettiin rattaat. Mökillä - haravoitiin ihan vähän, otettiin peräkärryyn pari säkkiä hevosenkakkaa ja ihmeteltiin tulppaania. Toivon talvisessa hoitopaikassa - moikkaamassa ja ihastelemassa puutarhaa.

IMG_7523.jpg picture by pupupossu

Tänään ollaan oltu kotona ja pihalla. Testattiin uusia rattaita ja käveltiin tien toiselle puolelle hakemaan sinne ilmestynyt pölykapseli. Hyvät rattaat. Näille kyllä tulee käyttöä.

IMG_7549.jpg picture by pupupossu

Joka päivä ollaan oltu paljon ulkona, grillattu ja syötykin ulkosalla. Iltaisin Toivo on nukahtanut sekunnissa. Ja nukkunut yönsä tavoistaan poiketen melkein yhdessä asennossa heräämättä.

Ensi viikolla on minulla kaikenlaista lääkäriä ja verikoetta. Useana päivänä meille on tulossa myyntimiehiä tekemään tarjousta vaihtoehtoisista lämmitysmuodoista. Ollaan siis luopumassa öljylämmityksestä.