Mies hajoitti takkaa kolme päivää. Amatöörin työkaluilla muurista murtui postimerkin kokoisia paloja kerrallaan. Kolmantena päivänä tuli ammattilainen koneellaan apuun ja muuri murtui. Siis jos olisi ollut normaali tiilistä muurattu takka, homma olisi ollut toinen. Vaan kun takan yläosa oli betonista valettu, ei amatöörin välineet siihen riittäneet.

Mutta nyt se on pois. Ja uusi on kovaa vauhtia nousemassa tilalle. Myös ulkona muurataan ja rapataan. Minulle ei vielä kerrottu mitä sinne tulee.

Kolme päivää meillä jyrisi poravasarat ja piikkauskoneet. Yritettiin olla lasten kanssa mahdollisimman vähän kotona metelissä ja sotkussa. Pari päivää kierreltiin kirpputoreja. Ja tehtiin hyviä löytöjä. Vaatteita, leluja, astioita, verhoja, pitsiliinoja ja leikkimökkiin pöytä.

Kolmas päivä vietettiin pihalla ja rakennettiin takasta puretuilla tiilillä mansikkamaan ympärille aitaa. Takan alaosa oli normaali ja tehty tiilistä, olisipa yläosakin ollut, niin aitamateriaalia olisi ollut enemmän ja takan purkaminen helpompaa. Minulla oli jo ennestään vanhan grillin tiilet ja jotain löytötiiliä. Saatiin sentään jonkun korkuinen aita. Enää puuttuu kahdeksan tiiltä ja tuo on valmis. Tykkään. Vaikka voi olla, että joudun vielä purkamaan jos näyttää siltä, että lapset alkavat kiipeillä. Sitten täytyy tehdä kahden kerroksen korkuinen versio.

Tänään käytiin ystävällä kylässä ihailemassa vauvaa.

Se oli niin suloinen <3 Vaikka isot ankat olivat myös aivan ihania. Haluaisin meillekin. Miehen kanssa asiasta keskusteltiin ja luvan sain. Ehdot olivat kyllä aika kovat. Täytyy keskustella vielä lisää. Onhan ensi kesään vielä hyvää keskusteluaikaa.

Vaikka kotiin palattiin ilman ankkaa tai edes ankkavauvaa, niin takakontti oli silti täynnä.

Ihania vanhoja ikkunoita. Olen niin innoissani, etten tiedä miten päin olisin. No, yhdessä ei ole kuin kehykset, mutta saa siitäkin innostua. Olen tällaisista haaveillut kauan, joten ei ole vaikeaa keksiä näille käyttöä. Ensimmäisen sijoitin heti paikoilleen.

Kiitos näistä miljoonasti <3

Vaikka mies on ollut takanpurkutöissä ja muurarinapupoikatöissä, niin tänään ehti myös olla leikkimökkitöissä. Rappunen alkoi valmistua. Onneksi miehellä on vielä vähän lomaa jäljellä, että ehtii tehdä näitä muita töitä.